Semesterhus i Fornalutx

En vistelse i ett semesterhus i Fornalutx lockar med ren bergsluft och fantastisk natur. Hos oss på NOVASOL kan du hyra hus i Fornalutx av hög standard och våra duktiga medarbetare finns alltid till hands för att hjälpa dig med goda råd och vägledning när det kommer till frågor kring våra semesterhus i Fornalutx.

mallorca

Upplev Mallorca genom att hyra hus i Fornalutx

Fornalutx ligger på nordvästra sidan av Mallorca i ö-gruppen Balearerna. Det är en liten charmig bergsby med allt du kan behöva - en marknad, ett apotek och en bank. Hyr du semesterhus i Fornalutx får du den perfekta platsen för avkoppling och sköna vandringsturer. Dessutom är det bara tio minuters bilfärd till stranden vid Puerto Sóller.

Kontrasten mellan bergsbyn Fornalutx och huvudorten Palma kunde inte vara större. Bergskedjan Serra de Tramuntana har gjort byn svårtillgänglig och därför kan det verka som om tiden har stått still i Fornalutx, medan övriga Mallorca har exploaterats. Här i Fornalutx får ni uppleva det genuina Mallorca- på riktigt.

Landskapet kring Fornalutx är helt otroligt. Från en av NOVASOLs semesterbostäder i Fornalutx kan du se ut över frodiga dalar med apelsinträd och olivlundar med den dramatiska Tramuntana-bergskedjan i bakgrunden. Gå en tur i den sköna naturen och besök några av grannbyarna. Genom att hyra hus i Spanien vid Fornalutx får du chans att lära känna den spanska kulturen bättre och smaka lokala specialiteter som till exempel bakverket ensaimada.

Förverkliga drömmen om att hyra hus i Fornalutx

En semester utan stress och oro är den bästa sorten. En vistelse i Spanien behöver inte innefatta ett överfullt turisthotell- du kan enkelt hyra hus i Fornalutx via NOVASOL. Hos NOVASOL kan du hyra ett härligt semesterhus på Mallorca i exempelvis Fornalutx med egen pool och fantastisk utsikt.

Vårt utbud av semesterhus på Mallorca är både stort och varierat. Vare sig du är ensam, ett par eller en jättefamilj så hittar du semesterbostäder i Fornalutx som matchar dina önskemål och krav. Sök efter och boka ditt semesterhus i Fornalutx online - dygnet runt. Ska du hyra hus på Balearerna ingår även ett trygghetspaket där ett avbeställningsskydd är inkluderat.