Semesterhus i Alcudia

Res till vackra Alcudia på Mallorcas norra kust och njut av allt vad Spanien har att erbjuda! Vill du hyra hus i Alcudia är du välkommen till Novasol. Vi har ett stort urval av kvalitetssäkrade semesterbostäder i Alcudia som helt säkert lever upp till dina önskemål och behov.

Mallorca är en av öarna i ö-gruppen Balearerna och Puerto Alcudia är ett av de stora turistcentren på Mallorca. Den vackra staden har ett livligt folkliv med barer och restauranger. I den gamla stadsdelen 'innanför murarna' finns bland annat en gammal amfiteater, en tjurfäktningsarena, samt flera vackra platser där du kan njuta av något att dricka i solen.

Strand i Alcudia på Mallorca

Populära semesterhus i Alcudia

Loading...

Semesterhus med pool i Alcudia

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Alcudia

Loading...

Upptäck Mallorca från ett semesterhus i Puerto Alcudia

Våra semesterbostäder i Alcudia ligger utanför staden där du slipper oljudet från stadslivet, men fortfarande har nära till allt. Ska du hyra hus på Mallorca får du en fantastisk möjlighet att upptäcka öns alla attraktioner som till exempel grottorna vid Artà eller den fantastiska stranden vid Alcudia. Att hyra hus i Alcudia är också en bra bas för längre utflykter: från hamnen är det möjligt att ta en båttur till exempelvis Menorca eller Barcelona.

En vistelse i eget semesterhus i Puerto Alcudia ger helt andra möjligheter än en semester på ett överfullt turisthotell. Så om du själv vill bestämma tempo och slappna av är det en bra idé att hyra hus i Puerto Alcudia. Alla våra semesterhus i Spanien har självhushåll, vilket gör att ni kan laga en mysig familjemiddag hemma eller välja att äta på någon av Alcudias restauranger.

Platja d'Alcudia

Boka ditt nästa semesterboende här

Hos Novasol kan du hyra semesterhus på Balearerna året runt. Novasol har många års erfarenhet av uthyrning av semesterbostäder i Puerto Alcudia. Hos oss sätter vi kvalitet och service högt och vi gör gärna det där lilla extra för att våra gäster ska få en riktigt bra upplevelse av att hyra hus på Mallorca. För din trygghets skull besiktas alla bostäder i Spanien och ett trygghetspaket ingår i hyran. Välkommen att hyra hus i Puerto Alcudia här på vår hemsida eller över telefon.