Semesterhus i Santa Margalida

Hyr semesterhus i Santa Margalida till nästa ledighet! Genom att hyra hus i Santa Margalida på Mallorcas nordöstra kust, får du och din familj en fantastisk vistelse på en av Spaniens vackraste öar.

Sol, sand och sangria hör till att hyra hus på Mallorca och besöker du Santa Margalida är det inget undantag. Med ett semesterhus i Santa Margalida hamnar du nära några av Mallorcas vackraste stränder och får många möjligheter att slappa i solen och ta ett uppfriskande dopp i havet. Ska du hyra hus i Santa Margalida kan du till exempel bege dig till stranden Platja de Can Picafort eller Platja de son Baulo.

Ferienhaus Santa Margalide - Mallorca

Populära semesterhus i Santa Margalida

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Santa Margalida

Loading...

Upplev Mallorca från ett semesterhus i Santa Margalida

Bor du i Santa Margalida får du alla ingredienser till en härlig Mallorca-semester. Här kan du bada, uppleva den förtrollande naturen, äta och dricka gott eller gå på en härlig promenad genom staden och stanna till vid den fina kyrkan Santa Margalida.

Med ett semesterhus på Santa Margalida får ni ett perfekt tillfälle att lära känna öns matkultur lite bättre. Mallorca är en del av ö-gruppen Balearerna och precis som de andra öarna finns god tillgång på fisk och skaldjur. Ska ni hyra hus på Mallorca måste ni passa på att smaka öns olivolja, mandlar och bakverket ensaimada.

Genom att hyra hus i Santa Margalida får ni massor av möjligheter att besöka andra städer i området. Åk till den lilla bergsbyn Llubi som har behållit sin genuina mallorcanska atmosfär, staden Muro som har muséer och ett fint utbud av barer och restauranger eller besök våtmarken Albufera där du finner omkring 200 olika fågelsorter. Med ett semesterhus på Balearerna får du också en bra chans att utforska de andra öarna i ö-gruppen.

Ett enkelt sätt att hyra hus i Santa Margalida

Novasol gör det lätt för dig att hitta härliga lägenheter och semesterhus i Spanien. Du kan fylla i dina sökkriterier online så visas alla lediga semesterbostäder i Santa Margalida som matchar dina önskemål. Du kan boka semesterhus i Balearerna online eller kontakta vår kundtjänst. Hyr du semesterbostäder i Santa Margalida via Novasol, ingår även ett trygghetspaket med ett avbeställningsskydd.