Semesterhus i Llubi

Vill du koppla av under solen är det en bra idé att hyra hus i Llubi under semestern. Med ett av Novasols semesterhus i Llubi får du och din familj en fantastisk vistelse på Mallorca – den fantastiska ön i Balearerna.

Llubi är stilla och lugn stad på Mallorcas högland. Den lilla staden ligger mellan två berg och är främst känt för sin kaprisproduktion. Llubi är fortfarande mycket mallorcansk och hyr du en av alla semesterbostäder i Llubi kan du njuta av det genuina Mallorca och hänföras över den fantastiska naturen.

Vakantiehuis in Llubi

Populära semesterhus i Llubi

Loading...

Semesterhus med pool i Llubi

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Llubi

Loading...

Upplev det sanna Mallorca genom att hyra hus i Llubi

Semester i Spanien är mest bekvämt i ett eget semesterhus i Llubi. Genom att hyra hus på Mallorca i Llubi kan du koppla bort vardagsstressen. Ströva omkring i Llubi, njut av stillheten på din egen terrass med utsikt över apelsinlunden eller ta ett uppfriskande dopp i din egen pool.

Alla Novasols semesterhus i Spanien är självhushåll, vilket betyder att du själv kan bestämma om du vill besöka den lokala marknaden för att köpa fisk, kött och grönsaker för att laga en mysig familjemåltid hemma eller ta dig in till Llubi för att äta på en av stadens restauranger eller kaféer.

Att hyra hus i Llubi är också en perfekt utgångspunkt för utflykter på Mallorca. Med ett semesterhus på Balearerna är det lätt att ta sig runt på Mallorca och upptäcka resten av ön förutom Llubi. Besök till exempel storstaden Palma, mysiga Alcúdia, grottorna vid Artà eller våtmarken Albufeira de Mallorca med omkring 200 olika fågelarter.

Ett enkelt sätt att hyra hus i Llubi

Hos Novasol är det enkelt att hitta ett semesterhus på Llubi som är rätt för just dig och din familj. Klicka bara i dina sökkriterier så får du ett urval av de semesterbostäder i Llubi som är disponibla under den önskade perioden. Det tar bara några minuter att boka och så är det bara att börja packa resväskan. Vi hyr ut semesterhus i Spanien hela året och du kan hyra hus på Mallorca året om. Välkommen att hyra semesterhus i Llubi på Mallorca!