search

Hyra stuga i Dalarna

Sök och boka stugor i Dalarna – året om!

Hos oss på NOVASOL finner du ett stort och härligt utbud av kvalitetssäkrade stugor i Dalarna. För många av oss är Dalarna synonymt med Sverige. Dalarna står för tradition med folkdans, fiolmusik, dalahästar, knäckebröd, midsommar, röda stugor och inte minst - Vasaloppet!

Upplev den vackra och omväxlande naturen med stora skogar i söder och fjäll i norr. Många berömda konstnärer tillbringade vissa delar av sina liv i Dalarna. Några att nämna är konstnären Carl Larsson och Anders Zorn, författaren Erik-Axel Karlfeldt och komponisten Hugo Alfvén. De har alla låtit sig inspireras utav det obeskrivliga landskapet samt den förtrollande stämningen som man möter här överallt i Dalarna.

Upplev Dalarna med någon av våra stugor

Aktivitetsmöjligheter när du ska hyra stuga här

Tällberg som ligger mellan Leksand och Mora är en riktig pärla och värt ett besök. Här hittar man än idag typiska gårdar i dalastil och i luften ligger ett härligt lugn som man knappt hittar i andra städer. Att hyra en stuga i Dalarna är ett utmärkt sätt att tillbringa semestern och upptäcka området på nära håll. Här finns många attraktioner och upplevelser att utforska. Badland och sommarland blandas med sevärdheter som muséum och kyrkor. En stugsemester innebär frihet att välja själv ramarna för semestern. Närheten till resmålet upplevs bäst genom en privatägd stuga.

Kvalitetssäkrad stuguthyrning med bokning online

Att hyra stuga i Dalarna är fantastiskt om sommaren men även härligt på vintern. Söker du stugor i Sverige som passar året om är Dalarna ett fullgott alternativ. Ta med vänner och familj för några dagar eller kanske en hel vecka upp till exempelvis Idre för att åka skidor. Vad är mer mysigt än att tillbringa kvällen runt den öppna spisen i en stuga i ett vackert vinterlandskap. Se också vårt övriga utbud av stugor i Sverige.

NOVASOL är idag Sveriges största stugförmedling och inspekterar alltid varje stuga innan den tas in i sortimentet. Det gör att vi får ett unikt utbud av stugor i Dalarna med stor variation för dig att välja mellan. Här på vår hemsida kan du söka och boka stugor i regionen, samt resten av Sverige, direkt online. Har du några frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen att hyra stuga i Dalarna!