search

Semesterbostäder i Venedig

Hyr lägenhet i den spännande staden i Italien

Ståtliga palats, gåtfulla masker, utförliga hantverk och utsökt mat. Det är vad som väntar om ni ska hyra lägenhet i Venedig. Med en av NOVASOLs semesterbostäder i Venedig får ni gott om tid att utforska Casanovas vackra hemstad, åka gondol och njuta av varandra.

Venedig ligger i nordösta Italien i regionen Veneto. Under renässansen blev Venedig en stark sjöfartsnation som härskade över öar i bland annat Kroatien, men i dag är staden mest känd för sina vackra byggnader, kanaler och kvinnokarlen Casanova. Ska du hyra semesterbostad i Venedig under februari-mars får du inte missa den berömda karnevalen med baler, maskerader och kulturevenemang.

 

 

En romantisk semester i Venedig

Ska ni hyra lägenhet i Venedig är bekväma skor ett måste. Från en semesterbostad i Venedig kan ni promenera till det mäktiga Ducalepalatset, se Markuskyrkan och klättra upp i klocktornet. Vila fötterna på Markusplatsen innan ni besöker några av stadens alla konstmuseer som till exempel Guggenheim och Scuola Grande di San Rocco. Vill ni uppleva det överdådiga 1700-talet ska ni besöka museet Ca´ Rezzonico.

Att hyra en av våra semesterbostäder i Venedig är en bra början på en romantisk semester. Ta med din älskade på opera i det restaurerade operahuset från 1700-talet, shoppa vid bron Ponte di Rialto eller njut av varandras sällskap på någon av stadens mysiga torg. Köp med en av de rikt utsmyckade maskerna, glaskonst från Murano eller marmorerat papper som ett minne från er semester.

Med en semesterbostad i Italien är maten en viktig del av vistelsen. I Venedig måste ni smaka pasta med musslor, fiskrätten sarde in saor och venetianska tapas (ciccheti). Ta gärna ett glas lokalproducerad prosecco till maten eller en spritz.

 

Ett klick från drömsemestern i Venedig

Blev ni sugna på att hyra lägenhet i Venedig? Då kan ni boka en av NOVASOLs semesterbostäder i Venedig direkt här på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL är en av Europas ledande stugförmedlare med ett härligt sortiment semesterhus i Veneto regionen. Att hyra lägenhet i Venedig via oss är tryggt. Hos NOVASOL ingår alltid ett trygghetspaket när du bokar semesterbostad i Italien. Välkomna till en av NOVASOLs semesterbostäder i Venedig!