search

Semesterhus i Rennes

Utforska vackra Rennes med omnejd

Rennes har mycket att erbjuda sina besökare. Beundra stadens vackra kyrkor, gå på spännande museer och upplev stadens pulserande uteliv. Det bästa sättet att utforska staden är att hyra hus i Rennes.

Rennes är huvudstad i regionen Bretagne i nordvästra Frankrike. Staden, med över 200 000 invånare, har ett livligt café- och nattliv på grund av alla stadens studenter. Under sommaren lockar Rennes festivaler många turister, se till att ta reda på vilken festival som går av stapeln när du ska hyra hus i Rennes.

Det finns gott om vackra sevärdheter i Rennes. Passa på att beundra St-Pierre-katedralen, Portes Mordelaises och de traditionella korsvirkeshusen i den gamla stadsdelen. Med ett semesterhus i Rennes kan du även besöka intressanta museer som handlar om konst och Bretagnes historia.

I området kring Rennes finns det mycket att uppleva. Från ett semesterhus i Rennes kan du ta dig till den mytomspunna hamnstaden St. Malo och besöka den gamla sjörövarfästningen. Platsen, som hör till en av de mer populära sevärdheterna, har också en berömd badstrand.

Det finns många fördelar med att hyra hus i Rennes. En egen bostad är en bra utgångspunkt för utflykter, samtidigt som det är en trygg plats där hela familjen kan slappna av. Familjen blir mer flexibel och ni får fler valmöjligheter. Ni kan till exempel själva bestämma om ni vill laga middag i ert eget kök eller besöka någon av Rennes restauranger.

Ett klick från att boka semesterhus i Rennes

Vill du uppleva stadens mysiga kaféer och intressanta museer kan du enkelt hyra hus i Rennes via NOVASOLs hemsida eller över telefon. NOVASOL är Sveriges största förmedlare av kvalitetssäkrade semesterbostäder och har många års erfarenhet av bostadsförmedling. Företaget finns i stora delar av Europa och kan erbjuda ett fint utbud semesterhus i Rennes med omnejd. Vi har allt mellan klassiska stenhus i lantlig miljö, till lägenheter nära stranden.

När du bokar hus eller semesterlägenhet i Rennes, kan du känna dig trygg med vetskapen om att alla våra hyresobjekt besiktas regelbundet av kunnig personal. Dessutom ingår alltid en försäkring med ett avbeställningsskydd i hyresbeloppet när du till exempel ska hyra hus i Bretagne. Har du frågor eller vill ha hjälp med att till exempel boka boende i Bretagne, är du varmt välkommen att ringa vår kundtjänst. Trevlig semester!