Hyra stuga i Lyngdal

Att hyra stuga i Lyngdal är bra för både kropp och själ. Här kan du andas in frisk havsluft, vandra i vacker natur, äta god lokal mat, fiska och mycket, mycket mer. Njut av din semester i någon av våra stugor i Vest-Agder och upplev allt som en semester i Sørlandet har att erbjuda!

Välkommen att hyra stuga i Lyngdal hos NOVASOL

Populära semesterhus i Lyngdal

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lyngdal

Loading...

Semesterhus med pool i Lyngdal

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lyngdal

Loading...

Aktiviteter och upplevelser

I Lyngdal finns varierade upplevelser, och du hittar garanterat aktiviteter som passar dina önskemål. Kommunen har bland annat fina vandringsområden, med spår som passar alla. Vi kan nämna områden som Månen, Kongeveien, Kvina, Åvitslandrunden och Vedefjellet. Skreli är en av Lyngdals mest kända vandringsområden.

Om du hyr en av våra stugor i Lyngdal kan du förvänta dig goda fiskeförhållanden, och du har möjlighet att fiska i både sötvatten och hav. NOVASOL tillhandahåller stugor över hela Norge, och några av dessa är vad vi kallar fiskehus. Dessa stugor är utformade för fiskaren, ofta med frys, fiskrensningsplats och båt för uthyrning. Lyngdalskusten är rik på fisk, och det finns möjlighet att få makrill, havsöring, torsk och sej på kroken. Om du hellre vill fiska i sötvatten hittar du gott om lämpliga sjöar och älvar i området. En av de mest populära laxälvarna är Lygna, som sträcker sig över 20 kilometer från Hægebostad i norr till Lyngdalsfjorden i söder. Att hyra stuga i Lyngdal innebär att du kan  besöka Kvåsfossen - ett Sørnorskt laxcenter för en lite annorlunda upplevelse. Det ligger ca 15 kilometer från Lyngdal centrum, och här kan du se laxen simma upp för Lygna! Nedanför berget har en laxtrappa byggts, vilket ger en unik inblick i laxens vandring under hela året. Dessutom hittar du intressanta utställningar och fina vandringsområden runt vattenfallet.

Stuga N36005 bjuder på en magisk utsikt

Semester med barn i Lyngdal

I Lyngdal står upplevelserna på kö, både för små och stora. Genom att hyra stuga i Vest-Agder kan du skapa fantastiska minnen. Många av oss kommer nog ihåg oändligt långa sommardagar, fyllda med bad, lek och sol. Om du hyr en stuga i Lyngdal genom NOVASOL, kan du tillbringa din semester i en idyllisk miljö. Här kan barnen fiska krabbor från brygga, äta mycket glass och njuta på sandstränderna.På varma dagar kan du ta med dina barn till en av stränderna i området, som Rosfjordssanden, Kvaviksanden eller Undelandsvatnet. Skulle inte vädret leva upp till förväntningarna, hittar du Sørlandsbadet i hjärtat av Rosfjorden. Här finns det något kul för hela familjen, i form av vattenparker, SPA och vandringsleder. Badet har barnpool, pool med vågmaskin samt hälsopool och vattenrutschkana. Sørlandsbadets aktivitets- och upplevelsepark ligger utanför badet. Här kan du välja mellan tre olika vandringsleder med olika teman. Här finns också möjligheter till grillning vid eldstäder.

Sevärdheter och utflyktsmål

En resa till Korshavn bör ingå i semesterplanerna. Här kan du vandra runt i den idylliska hamnen, utforska en spännande värld under vattnet eller prova fiskelyckan. På vägen till Korshavn kan du stanna vid Hausvikoddens fort. Det är ett av de 280 befästningar som byggdes längs med kusten utav ockupationsstyrkorna under andra världskriget. Vill du lära dig mer om vikingatiden? Då kan du ta dig till Tingvatn fortidspark och besökscenter, där det finns konst och kulturutställningar under hela sommaren, som varierar från år till år. Ta vägen om turistinformationen när du kommer till Lyngdal. Där kan du få mer information om området och vad du kan se och göra.

Hyra stuga i Lyngdal

I Lyngdal centrum hittar du allt du behöver för din stugsemester i Norge. Här finns restauranger, affärer, köpcentrum och mycket mer. Med en privat stuga ges också ett bra tillfälle att använda lokala råvaror i matlagningen. Du har vanligtvis ett fullt utrustat kök i stugan, där du kan skapa spännande rätter. När du väljer att hyra en stuga i Norge, i stället för annat boende, kan du uppleva destinationen på ett helt nytt sätt. Bo avskilt med fantastiska omgivningar nära vacker natur och ta vara på alla aktiviteter som finns i närområdet. I Lyngdal har du möjlighet att hyra ett av våra norska fiskehus, som är perfekta för den som älskar att fiska.

Välkommen att hyra stuga i Lyngdal hos NOVASOL!