Stugor i Flekkefjord

Välkommen att hyra stuga i Flekkefjord - den västligaste av Sørlandsbyarna. Här finns ett trevligt och gemytligt centrum med en intressant historia, vackra byggnader och spännande gatukonst. Genom att hyra någon av våra stugor i Flekkefjord kan du fylla din semester med många roliga aktiviteter. Flekkefjord ligger mellan Kristiansand och Stavanger, och läget gör det möjligt att göra dagsutflykter till båda städerna.

Välkommen att hyra stuga i Flekkefjord hos NOVASOL

Populära semesterhus i Flekkefjord

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Flekkefjord

Loading...

Aktiviteter och upplevelser

Om du hyr någon av våra stugor i Vest-Agder kan du ta en tur till stationen i Flekkefjord centrum och följ med på en speciell cykeltur på Flekkefjordsbanan som är ett kulturminne. Här kan du hyra en dressin, som kan användas på tågspåret. Många cyklar som hyrs ut är tandemcyklar, så du kan cykla tillsammans med någon om du vill. Turen börjar vid stationen i Flekkefjord och slutar i Bakkekleivi och tar dig genom 17 tunnlar på järnvägslinjen som är lagd för hand.Flekkefjord är destinationen för dem som vill vara aktiva på eller i vattnet. Det finns bra förutsättningar för fiske, båtliv, dykning och kajakpaddling. Om du vill prova fiskelyckan på din semester hittar du många fina fiskehus i NOVASOL-sortimentet. Dessa semesterbostäder passar perfekt för fiskesemestern och det finns ofta bra frys samt fiskrensningsplats.

Från fastlandet når du ön Hidra på bara sju minuter. Färjehamnen ligger cirka 15 minuters bilresa från Flekkefjords centrum. Hit är det värt att åka på en utflykt! På Hidra väntar en äkta öidyll med spännande historia, bland annat från andra världskriget. Ta er till Hågåsen kustfort där det fortfarande finns kanonstationer och bunkrar från krigstiden. Dagsturer till fina öar är en spännande på semestern för både små och stora och ett perfekt tips för dem som vill hyra stuga i Vest-Agder.

Flekkefjord bjuder på vackra naturupplevelser

Sevärdheter och utflyktsmål

Ta en guidad rundtur i det historiska distriktet Hollenderbyen. Här kan du uppleva en fascinerande mix av tradition, historia och modern gatukonst. Distriktet med de smala gatorna och de vita husen har fått namnet sedan den tid då många holländare bosatte sig i Flekkefjord. Utforska Hollenderbyen genom att följa kulturstigen, en karta över platser som är viktiga för områdets historia och utveckling. Det här är ett projekt där norska och utländska konstnärer varje år får sätta sin prägel på byggnaderna i Flekkefjord. Missa inte en tur till toppen av Brufjell, där du kan uppleva Brufjellhålorna och jättegrytorna. På toppen kan du njuta av en magnifik utsikt över kusten - en favoritplats för fotografering.

Stugor i Flekkefjord

Du är varmt välkommen att hyra stuga i Flekkefjord hos NOVASOL. Du kan enkelt hitta din nästa stuga i Norge med hjälp av sökfunktionen här på vår hemsida. Om du är öppen för nya resmål eller är osäker på var du vill resa, kan du använda vår semesterplanerare.NOVASOL erbjuder ett brett utbud av stugor och semesterlägenheter över hela Europa. Från ett privat semesterboende kan du lära känna destinationen på ett helt annat sätt. Välkommen att hyra stuga i Flekkefjord hos NOVASOL!