Stugor i Farsund

Välkommen att hyra stuga i Farsund - en charmig by nära Skagerrak. När du väljer en privat stuga i Farsund, kan du bo i en idyllisk miljö nära havet. En semester i södra Norge är ett utmärkt sätt att tillbringa sommaren! Farsund kallas ofta för Norges motsvarighet till Skagen. Med sandstränder så långt ögat når, många holmar och skär och ibland med tilltagande friska vindar, är denna kommun ett underbart resmål för din nästa semester i en av våra stugor i Vest-Agder.

Stuga N36300 i Farsund

Populära semesterhus i Farsund

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Farsund

Loading...

Semesterhus med pool i Farsund

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Farsund

Loading...

Aktiviteter och upplevelser

Staden Farsund är typiskt sydländsk, med sina vita jugendhus och smala gränder. Under sommarmånaderna händer det mycket spännande i staden. Varje år inträffar till exempel ”Kaperdagene och ”Kapernatt”, som är en festival med pirat-tema. Att det handlar om just pirater kommer i från en del av stadens historia, med plundring och sjöröveri. Under festivalen härjar piraterna fritt i staden, det spelas musik, teater och det anordnas olika aktiviteter för både unga och gamla. Kontakta det lokala turistkontoret för mer information om händelser som äger rum under din vistelse i en av våra stugor i Farsund.

Att hyra stuga i Vest-Agder är perfekt för den som älskar att fiska. Farsund erbjuder många utmärkta fiskemöjligheter, både i havet och i sötvatten. Om du vill fiska i havet kan du göra det hela året, medan du behöver fiskekort för sötvattenfiske. Listning är känt bland fiskare som ett paradis för fiske efter havsöring, och fiske är särskilt bra under vår och höst. Om du planerar att fiska på din semester, kan du söka igenom vårt urval av fiskhus i Norge. Dessa fritidshus har ofta frys och fiskrensningsplats, och i vissa hus ingår även båt i hyran.Farsund är ett bra semestermål för dig som vill prova vindsurfing, surfing, kajak eller dykning under din vistelse i Norge. Utanför Lista är förutsättningarna optimala  för fantastiska upplevelser på surfbrädan. Det finns också bra vandringsområden för dem som har tagit med sig vandringskängorna.

Välkommen att hyra stuga i Farsund hos NOVASOL

Sommarsemester i Farsund

I Farsund hittar du ett bra utbud av fantastiska stränder. För dem som söker medelhavskänslan på semestern i Norge kan Haviksand fresta med vita sandstränder och vackert badvatten. Lomsestranden är en favorit för barnfamiljer. Här är det långgrunt, perfekt för barnen! Det finns även brygga och parkering. Husebystranden är också ett bra alternativ för strandälskare. Om du vill hitta en privata vik för dagen kan du ta en tur till Einarsneset.

Sevärdheter

Om du väljer att hyra stuga i Farsund kan du ta en tur till Cultural Memory List Fyr. Den har spelat en central roll sedan 1800-talet. Idag kan du lära dig mer om fyren, se utställningar, besöka caféet och vandra runt i området. När du besöker Lista fyr är det självklart att även gå till Listas fågelstation, som i 25 år har ringmarkerat och följt flyttfåglar. Lista har en särskild betydelse för flyttfåglar, och vid fågelstationen kan du få vara med om ringmarkering, lära dig mer om fåglar och låna fågelkikare. Besök Nordberg Fort, ett kustfort som anlades av tysk ockupationskraft under andra världskriget. Här finns utställningar, barnaktiviteter, muséer och café. Från fortet kan du också njuta av Listalandskapets utsikt. Om du har lust att besöka fler museer, är Open Air Museum i Vanse och Østhassel räddningsstation trevliga alternativ.

Stugor i Farsund

Låt din nästa semester gå till Farsund - här finns det trevliga semesterupplevelser för hela familjen. Många av våra stugor i Farsund ligger vackert vid vattnet och erbjuder möjligheter till fiske, simning, båtliv och vandring i skärgården. Njut av den frihet som en egen stuga innebär och planera dina dagar precis som du vill. NOVASOL erbjuder stugor och semesterlägenheter över hela Norge. Som gäst i en av våra stugor omfattas du automatiskt av vårt trygghetspaket, som du kan läsa mer om i hyresvillkoren. Din säkerhet är viktig för oss, och paketet ingår därför utan extra kostnad.

Välkommen att hyra stuga i Farsund hos NOVASOL!