Semesterhus i Lot-et-Garonne

Vill du leva som gott som en fransman? Åk till Lot-et-Garonne. Lot-et-Garonne är den bördigaste delen av regionen Aquitaine. Området är inramat av Périgord i nordöst, Landes i sydväst och Gers i söder. Att hyra hus i Lot-et-Garonne är en fantastisk möjlighet att lära känna området bättre och kittla smaklökarna med lokala delikatesser.

Det vackra, kuperade landskapet genomströmmas av de två floderna, Lot och Garonne som gör marken fruktsam och perfekt för jordbruk. Om du har ett semesterhus i Lot-et-Garonne måste du se till att smaka på de lokala produkterna som torkade plommon, solvarma tomater, spänstig sparris och söta meloner. Klimatet passar också bra till vinodling. Vinet kommer från côtes du Duras och från Buzet. Om du ska hyra hus i Lot-et-Garonne får du se till att slita dig från lugnet på landsbygden och ta dig in till en större stad för att äta på någon av restaurangerna.

I Lot-et-Garonne är vädret behagligt, närheten till havet gör klimatet milt, utan att vara lika regnigt och blåsigt som i Landes. Somrarna är ofta varma och lite fuktiga. Även om detta framför allt är ett lantligt område att hyra hus i, går det även att hitta en semesterlägenhet i Lot-et-Garonne. Departementet ligger mellan de större städerna Toulouse och Bordeaux.

Aktiv ferie i Lot-et-Garonne

Populära semesterhus i Lot-et-Garonne

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lot-et-Garonne

Loading...

Semesterhus med pool i Lot-et-Garonne

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lot-et-Garonne

Loading...

Det finns mycket att göra i Lot-et-Garonne

Den som valt att hyra hus i Aquitaine kan se fram emot en omväxlande semester. Till området Landes, sydväst om Lot-et-Garonne, vallfärdar världens surfare för att njuta av de höga vågorna. Turisterna som besöker Lot-et-Garonne får uppleva allt som en semester på landsbygden innebär.

I Lot-et-Garonne finns något för alla. Njut av friluftsliv, spela golf eller ta en båttur på floden, här finns 200 härliga kilometer att åka båt på. För den som har ett semesterhus i Lot-et-Garonne rekommenderas ett besök på något av områdets vackra slott. I Lot-et-Garonne finns även möjlighet att uppleva konst.

Bara ett klick bort från ditt semesterhus

Om du är intresserad av att hyra hus i Lot-et-Garonne kan du boka via vår hemsida eller genom att ringa till oss. Vi på NOVASOL har förmedlat semesterbostäder sedan 1968 och är numera en av Europas ledande förmedlare av kvalitetssäkrade semesterhus. Alla hus och lägenheter inspekteras av en av företagets representanter för att du ska kunna känna dig trygg när du till exempel ska hyra hus i Frankrike. Vi finns i stora delar av Europa och även om vi till största delen har semesterhus i området, kan du även hyra lägenhet i Lot-et-Garonne. Bienvenue!