Semesterhus i Biarritz

Med sina höga vågor, långa sandstränder och varma atmosfär är Biarritz surfarnas och soldyrkarnas paradis. Genom att hyra hus i Biarritz får du och din familj uppleva lokalbefolkningens vardag, kultur och får en chans att känna staden lite bättre.

Vackra Biarritz är en del den sydvästfranska regionen Aquitaine och ligger vid den berömda Biscayabukten. Aquitaine gränsar till Spanien och från ett semesterhus i Biarritz är det lätt att åka på dagsutflykt till den spanska regionen Baskien och besöka San Sebastiàn som ligger mindre än en timmes bilväg bort. Baskien är berömd för sina traditionella danser och sin gastronomi. Testa gärna smårätten pintxos som är en baskisk version av tapas.

Tycker du om sol och bad har du kommit rätt. I Biarritz finns bland annat den berömda La Grande Plage där ni kan bada eller surfa. Stranden ligger i det centrala Biarritz och är övervakad av en badvakt under sommaren. Andra härliga stränder är den barnvänliga stranden vid Port Vieux och surfarnas paradis vid Marbella-stranden.

Biarritz har en spännande historia. Staden har gått från en liten fiskehamn till att bli en badort för de rika och berömda. Om du har semesterhus i Biarritz och vill veta mer om stadens historia kan du besöka Biarritz historiska museum. Ett annat museum värd en titt är det imponerande havsmuseet och akvariet.

Upplev Biarritz i Aquitaine, Frankrike

Populära semesterhus i Biarritz

Loading...

Semesterhus med pool i Biarritz

Loading...

Upplev Biarritz från ett semesterhus i Aquitaine

Längtar du efter ett uppfriskande dopp i havet eller en tur till Baskien kan du hyra semesterhus i Biarritz via Novasol. Novasol har funnits sedan 1968 och är Sveriges största förmedlare av semesterhus med ett brett utbud lägenheter och hus i Europa. Det finns många fördelar med att bo i en egen bostad under semestern. Semesterhuset blir en bra utgångspunkt för utflykter och en plats som ni kan kalla hem för en vecka eller två. Dessutom får du chansen till en mer unik semester genom att hyra hus i Biarritz.

Att hyra hus i Frankrike via Novasol är enkelt och tryggt. Du kan boka bostad via hemsidan eller över telefon. Alla våra semesterhus i Aquitaine har besiktats av kunnig personal och i hyran ingår även en trygghetsförsäkring där bland annat ett avbeställningsskydd inkluderas. Om du har några frågor eller funderingar kan du ringa vår kundtjänst. Varmt välkommen att hyra hus i Biarritz hos Novasol!