Semesterhus i Gironde

Upplev Frankrike, lev som en fransman! Det är stor skillnad mellan att bo några nätter på en plats eller stanna där en vecka eller två. Att bo i ett semesterhus i Gironde är det absolut bästa sättet att uppleva landet på. På så sätt får du och din familj uppleva lokalbefolkningens vardag, komma närmare kulturen och får tid att lära känna platsen.

Att hyra hus i Gironde är ett bra val. Gironde är ett departement i regionen Aquitaine i sydvästra Frankrike. Områdets största stad är det välkända Bordeaux. I Bordeaux finns spännande museer, vackra historiska byggnader som till exempel medeltidsmonumentet La Grosse Cloche och en av Europas längsta shoppinggata, Rue Sainte –Catherine, med det imponerande franska varuhuset Galeries Lafayette.

Frankrikesemester i Gironde

Populära semesterhus i Gironde

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Gironde

Loading...

Semesterhus med pool i Gironde

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Gironde

Loading...

Många fördelar med att bo i eget semesterhus eller lägenhet

Genom att hyra ett semesterhus i Gironde får du och familjen fler valmöjligheter. Ni behöver inte anpassa er efter restaurangernas öppettider och menyer utan kan själva svänga ihop en måltid av lokala franska råvaror. Låt restaurangbesöken sätta guldkant på tillvaron, inte bli ett nödvändigt ont.

En egen semesterbostad är också en bra bas för utflykter. Med ett semesterhus i Gironde kan ni enkelt ta er till vindistrikten kring Bordeaux. Besök vingårdarna och gärna vinområdet Saint-Emilion som har blivit listat som världsarv av UNESCO. Via franska turistbyråns hemsida kan ni ta reda på vilka châteaux som är öppna under den tid då ni besöker området.

Att kunna njuta av sol och bad är en bra anledning till att hyra hus i Gironde. Atlantens vågor slår in över stränderna i väster, det finns tre stora sjöar och ett flertal floder. Det finns barnvänliga badplatser och möjlighet till mysiga kanotturer med familjen längs floderna. I Gironde finns även den berömda bukten Bassin d’Arcachon där vattnet har samma färg som i en lagun. Här finns också Dune du Pilat som är Europas högsta sanddyna. Härifrån är utsikten över hav och skog fantastisk!

Passa på att hyra hus i Gironde

Blev du intresserad av att uppleva Frankrike på fransmännens vis? Då kan du boka ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Gironde här på vår hemsida. Novasol har funnits sedan 1968 och är Sveriges främsta förmedlare av kvalitetssäkrade semesterbostäder. Vi finns i stora delar av Europa och har också kontor i Sverige. Om du har frågor om hur det är att till exempel hyra hus i Aquitaine kan du ringa vår kundtjänst. Att hyra bostäder via oss är enkelt och säkert. Alla våra hyresobjekt inspekteras regelbundet av företagets representanter för att du ska kunna känna dig trygg. Välkommen till oss när du vill boka semesterhus i Gironde!