search

Hyra stuga i Finspång

Hyr stuga i Finspång med omnejd

Finspång är ett samhälle som ligger i landskapet Östergötland och vi på NOVASOL erbjuder ett antal olika stugor i området runt Finspång. Här finner ni en vacker natur, massvis av sjöar och flera intressanta aktiviteter tätt på naturen. 

Men också möjligheten att få ro i själen. Detta är något som många glömmer under sin semester.

Satsa på att ladda upp batterierna tillsammans med vänner och familj. Sitt ute, grilla, spela spel och umgås sent in på småtimmarna. Gör sådant som ni tycker om och som får er att må bra.

Varför inte bege er ut på någon av de många vandringsleder som finns eller cykla en lång tur med vänner? Det viktigaste är att ni ska göra vad ni känner för.

I Finspång bor du dessutom nära flera sjöar och med en lite längre biltur så kommer ni hela vägen fram till östkusten om ni är sugna på att ta ett dopp i havet. Gör lite efterforskning så hittar ni enkelt flera mysiga och vackra badställen.

Blir ni nyfikna på att se mer av det vackra landskapet så finner ni resten av våra stugor i Östergötland här!

Hyra stuga Finspång

Hyra semesterboende i Finspång

Nästan mitt i Finspång hittar ni slottet som lät byggas av Louis De Geer redan under 1600-talet. Slottet är byggt i barockstil och ligger mycket vackert i dess omgivning. 

Tätt på Finspång hittar ni dessutom både Norrköping och Linköping. Dessa två städer utgör riktigt bra dagsutflykter för er när ni bokar stuga i området runt Finspång.

Det är perfekt med en utflykt över dagen och att sedan komma tillbaka till stugan där det är lugnt och stilla igen.

I Linköping finner ni bland annat det kända Flygvapen museet som innehåller flera intressanta utställningar och ni kan följa med i utvecklingen av det svenska flygvapnet genom tiden. Ni bor dessutom inte speciellt långt ifrån Kolmården som är en riktigt höjdare, kanske extra speciellt bland de mindre men också för de äldre. Här finner du massvis av olika djur i en enorm djurpark. En stor upplevelse för de som är intresserade.

Varför hyra en stuga i Finspång med NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Finspång och över nästan hela Sverige. Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i sortimentet, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr ditt semesterboende i Finspång genom NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra en av våra stugor i Finspång med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon. Välkommen till att hyra stuga i Finspång med omnejd!