search

Hyra hus i Lloseta

Lloseta - ett område med charm på Mallorca

Kommunen Lloseta, som ligger i hjärtat av regionen Balarerna på Mallorca, är ett otroligt gemytligt område som bara väntar på att få bli upptäckt. 

Fastän det fortfarande är en relativt anonym, och ganska liten del av Mallorca finns det många anledningar till att hyra hus i Lloseta. Området är, sin storlek till trots, berikad med populära restauranger som bjuder på många gastronomiska upplevelser. Förutom detta finns här även andra aktiviteter i form av kultur, sport och shopping. För att bara nämna några.

Hus att hyra i Lloseta med pool

Vad finns det att upptäcka i Lloseta?

I och med sin placering vid foten av Tramuntanabergen och närheten till den här enorma bergskedjan finns det stora möjligheter att upptäcka en annan sida av Mallorca. De flesta är vana vid de mer turisttäta delarna av ön. Men i detta område finns många välpreparerade vandringsleder, med olika svårighetsgrader, som bara väntar på att få ta dig upp och ut i naturen. På vägarna finns här även många vackra historiska utsiktsplatser dit du kan ta dig antingen till fots, på cykel eller med bil. 

Mallorcas byar är ofta kända för alla sina marknader. I staden Lloseta hittar du varje lördag en matmarknad som bjuder på upplevelser i alla dess former och färger. Vill du besöka en större marknad hittar du dessutom öns största veckomarknad i staden Inca, bara en kort bilfärd bort. Den är helt klart är värt ett besök. Denna stad är framför allt känd för sin tillverkning av läder vilket präglar marknadens utbud då ni här hittar både plånböcker och skor, utöver den färska maten.

Bellver Slott och Santa Maria de Palma katedral är två andra sevärdheter som rekommenderas varmt om ni någon dag skulle tröttna på semesterhusets lugna lunk. De ligger båda i närheten av Palma de Mallorca och nås via en biltur på ca 25 kilometer.

Semesterhus med pool i Lloseta på Mallorca

Vita stränder och klarblått vatten

De flesta av våra semesterhus i Llosenta har egen pool, men är ni ute efter en heldag med sol och salta bad hittar du närmsta kust ca 30 kilometer bort. Hit tar du dig smidigt med bil eller tåg från ditt semesterhus i Lloseta. Fina stränder finns bland annat i Port de Pollenca eller Port d'alcudia. Perfekt oavsett om du reser som familj med barn, par eller som ensamresenär.

Ta utflykt till en strand

Välkommen att hyra boende i Lloseta

Oavsett var du väljer att hyra boende på Mallorca så gör du det tryggt genom oss på NOVASOL. Alla våra semesterbostäder har kontrollerats av medarbetare på plats innan de tas in. Detta gör vi för att säkra kvaliteten för dig som gäst. I alla våra bokningar ingår även ett kostnadsfritt trygghetspaket utan extra kostnad.

Vi arbetar året om med att finna nya semesterbostäder som passar våra krav. Detta gör att det hela tiden kommer in nya semesterbostäder på Mallorca i vårt utbud. Om du har några funderingar på hur det går till att hyra hus eller lägenhet hos oss är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi finns för dig året runt – oavsett när du vill boka ditt boende i Lloseta.