search

Semesterbostäder på Grado

Semestra på den lilla ön i Adriatiska havet

Gyllene sandstränder, kristallklart vatten och spännande utflyktsmål - välkommen till Grado! Ett bra sätt att utforska ön är att hyra lägenhet på Grado. NOVASOL har ett unikt utbud semesterbostäder på Grado i alla storlekar och prisklasser.

Ön Grado är ett semesterparadis som är beläget i norra Italien i regionen Friuli, nära gränsen till Slovenien. Fram till första världskriget tillhörde ön det habsburgska kejsardömet Österrike-Ungern och än i dag syns spår efter öns gamla härskare. Grado kan stoltsera med härliga stränder, rent vatten och spännande shopping. Att hyra lägenhet på Grado är populärt bland italienare, men nu börjar övriga Europa hitta denna pärla.

Upplev sköna Italien genom att hyra lägenhet på Grado

Tänk att vakna utsövd i en semesterlägenhet på Grado, äta en lyxig frukost med hela familjen och sedan styra stegen mot stranden. Grado är känd som en högklassig badort med en historisk stadskärna, gyllene sandstränder, parasoll i prydliga rader och långgrunt vatten. Nära stranden finns dessutom restauranger och shoppingmöjligheter för den som vill ta en paus från sol och bad.

Att bo på Grado är en bra utgångspunkt för spännande dagsturer. Följ med en båt för att utforska den vackra lagunen, cykla i naturreservaten eller ta tåget till de historiska städerna Aquileia, Trieste och Venedig. I Venedig kan du besöka San Marco-platsen, det vackra Ducale-palatset, åka gondol och handla venetianska hantverk.

Boka semesterlägenhet på Grado dygnet runt

Är du intresserad av att hyra lägenhet på Grado, kan du boka en av Novasols semesterbostäder på Grado online eller via telefon. NOVASOL har hyrt ut semesterbostäder i Friuli sedan många år och kan därför erbjuda ett brett utbud av semesterbostäder.

Att hyra en lägenhet på Grado av en privatperson kan kännas osäkert. Hyr du semesterlägenhet på Grado via NOVASOL kan du känna dig trygg. Våra semesterhus i Friuli ägs av privatpersoner, men besiktas regelbundet av kunnig personal från NOVASOL. Skulle du mot all förmodan få problem när du hyr semesterlägenhet på Grado så kan du alltid kontakta vårt lokalkontor i Italien. Välkommen till oss när du vill hyra hus i Italien på Grado!