search

Semesterbostäder i Nantes

Åk till det vackra Nantes i Frankrike

Hyr en semesterbostad hos Novasol stuguthyrning och njut av de fina sandstränderna i Nantes och av den fantastiska nationalparken. Nantes ligger i Pays de la Loire som har ett stort urval härliga sememsterhus att erbjuda. Du kan välja mellan många olika typer av semesterbostäder i Pays de la Loire till exempel hus med en fantastisk utsikt, pool inomhus eller med utrustning för många olika aktiviteter.

Nantes ligger vid den franska västkusten vid floden Loire. Området, som heter Atlantique, är ett vackert område med sandstränder, mysiga gamla fiskelägen, våt- och träskmarker och här ligger den fantastiska nationalparken La Grande Brière.

Din semester i Frankrike börjar hos Novasol stuguthyrning. Hos oss kan du hyra härliga semesterbostäder i Pays de la Loire för att upptäcka Nantes året om. Våra hus i området är tre till femstjärniga hus i varierande storlek. De passar både för paret som vill ha en romantisk semester och för dem som vill resa med hela familjen.

I Nantes finns det mycket att upptäcka. Om du tröttnar på stränderna så finns det en rad slott, kyrkor, historiska palats och museer i området. Det är en vacker stad med många sköna parker och trädgårdar, där man kan ta sig en välförtjänt paus mellan museibesöken.

Vi på Novasol har ett stort urval av semesterbostäder att erbjuda, i en stor del av Europa. Våra bostäder finns i många olika standarder, från rena lyxbostäder till något som passar dem som mest behöver någonstans att vila ut mellan alla utomhusaktiviteter. Du kan söka och boka semesterbostäder på vår webbsida, dygnet runt.