search

Semesterbostäder i Rouen

Åk till Rouen i norra Frankrike

Rouen erbjuder ett spännande kulturutbud och utanför staden finns gott om vacker natur. Vi har ett stort urval av fina semesterbostäder i Normandie där Rouen ligger som vi hoppas lever upp till dina önskemål och behov.

Rouen är en trivsam stad i Normandie. Staden var en av Europas mest framträdande städer under medeltiden och det finns ett antal byggnadsverk kvar från den här tiden. En av de största sevärdheterna i staden är den fantastiska Notre Dame katedralen, som den franska målaren Monet målade av ett flertal gånger.

Om du funderar på att åka på semester till Rouen, i Frankrike, kan du hyra härliga semesterbostäder hos Novasol stuguthyrning. Det finns många olika hus att välja bland så det är lätt att hitta en bostad som passar precis.

En vistelse i Rouen innebär goda möjligheter att få uppleva kultur och fantastisk natur. Med en egen semesterbostad får ni bra utgångspunkt för utflykter i området, kanske till kusten eller till någon by i närheten, och ni bestämmer själva hur ni vill spendera er tid.

Vi på Novasol gör allt för att uppfylla våra kunders önskemål, och vi har ett stort urval av semesterbostäder i Europa. Kanske vill ni kunna ta med familjens husdjur, kunna fiska eller ha tillgång till pool? Våra duktiga medarbetare lovar att göra sitt bästa för att ni ska bli nöjda.