Hyra stuga Rönde

I den vackra nationalparken Mols Bjerge hittar vi Rönde, som ligger på den södra delen av Djursland med utsikt över Kalø Vig.

När ni hyr stuga i Rönde kan ni gå runt bland mysiga butiker eller njuta av god mat och dryck på någon av byns caféer eller restauranger.

Djursland är en stor halvö på östra Jylland med långa kuststräckor och härliga, vackra stränder. Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Djursland i Danmark. Blir du nyfiken på att se mer av området hittar du alla våra semesterboenden på Djursland här!

Hyr stuga i Rönde och besök Kalö Slottsruin

Populära semesterhus i Rønde

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Rønde

Loading...

Semesterhus med pool i Rønde

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Rønde

Loading...

Spännande upplevelser från en stuga i Rönde

Att hyra stuga i Rönde passar för barnfamiljen, paret eller kompisgänget. Rönde ligger bra placerat för att åka ut på många spännande utflykter i Djursland, som bjuder på spännande, roliga och lärorika upplevelser.

Med så mycket att välja på är det inte alltid lätt att veta vart man ska börja! Vi har samlat ihop våra favoriter av de många upplevelser och sevärdheter som Djursland bjuder på

  • Djurs Sommerland: stället för alla lekfulla som älskar rutschkanor, karuseller och vattenlek.

  • Nationalpark Mols Bjerge: vidunderliga naturupplevelser för alla. Ni kan utforska parken antingen till fots, på cykel eller från hästryggen.

  • Kalø Slotsruin: den pampiga slottsruinen hittar ni i Kalø Vig. Turen bjuder på en vacker natur och utsikt över viken. 

  • Det Grønne Museum: här kan ni utöka era kunskaper i jakt, skog, lantbruk och mat. Museet har roliga och interaktiva utställningar som fångar intresset hos både stora och små.

  • Fregatten Jylland: ohoj! Stig ombord på fregatten och känn historiens vingslag.

  • Kattegatcentret: här väntar söta sälar, läskiga hajar, finurliga fiskar och trevliga aktiviteter.

Bonus! Endast 30 minuters körväg från Rönde kommer ni till storstaden Århus, en vacker stad som bjuder på riktigt bra shopping, trevliga restauranger och vackra sevärdheter.

Varför hyra stuga i Rönde hos NOVASOL?

Rönde passar perfekt för er som vill ha en semester i en vacker omgivning och korta avstånd till ett stort urval av upplevelser. När ni väljer att hyra en stuga kan ni njuta av friheten att skräddarsy er semester - precis som ni vill ha den!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med dig på hela resan – både före, under och efter – så att du alltid är i säkra händer när du vill hyra stuga i Rönde med oss.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den noggrant innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder. 

När ni bestämt er för att hyra en sommarstuga i Rönde kan ni enkelt genomföra bokningen på vår hemsida.

Välkommen till att hyra stuga i Rönde, Danmark!