Stugor i Ebeltoft

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Ebeltoft med omnejd till din nästa Danmarkssemester. I området vid Ebeltoft på östra Jjylland finns tusentals möjligheter att kombinera spännande, roliga och lärorika upplevelser. Genom NOVASOL kan du välja mellan ett stort antal olika semesterhus som ligger i eller har nära till Ebeltoft. En perfekt bas för att uppleva detta underbara område. Välj mellan klassiska danska feriehus som ger en känsla av charm och nostalgi. Eller välj ett stort och modernt semesterhus med inomhuspool, bubbelpool och aktiviteter som biljard och dart. Eller varför inte en härlig semesterlägenhet på till exempel Öer Strand? Ett trevligt semesterområde strax utanför Ebeltoft.

Semester i Ebeltoft på Djursland

Populära semesterhus i Ebeltoft

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ebeltoft

Loading...

Semesterhus med pool i Ebeltoft

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ebeltoft

Loading...

Semesterupplevelser vid havet

Några av de saker som lockar semesterfirare till Ebeltoft och Mols är det vackra landskapet och de härliga stränderna. Egsmark, Handrup och Lyngsbaek Strand är alla stränder som ligger ut mot Ebeltoft Vig. Stränderna är alla fina, dock på vissa områden något smala.

När sommarvädret är på plats i Danmark är en dag på stranden en av de bästa sakerna att göra. Du hittar ett antal bra och barnvänliga stränder i Ebeltoft. Några av stränderna är också lämpliga för fiske från stranden. Eller varför inte en liten skattjakt på bärnsten, småsten och småkrabbor? Väljer du att hyra stuga här på hösten så ta på jackan och gå på en uppfriskande promenad längs med stranden. Ta dig sedan tillbaka till din stuga och njut av en kopp varm choklad. Riktig ”hygge”!

Semesterhus med hund

Om hunden är en del av resesällskapet är ett semesterhus ett utmärkt alternativ. Flera av våra stugor i området välkomnar hundar som gäster utan extra kostnad. Detta så länge maxantalet uppfylls. Fyll bara i detta som kriterie här på hemsidan. Då ser du alla semesterbostäder som välkomnar hund. Vissa av våra stugor i Danmark är dessutom extra husdjursväniga vilket innebär att din hund får en extra trivsam upplevelse.

Boka boende i Ebeltoft hos oss

Oavsett hur resesällskapet ser ut hoppas och tror vi du kommer trivas i våra stugor i Ebeltoft med omnejd. Så många gäster tidigare har ju gjort det. Att hyra hus på Djursland, där Ebeltoft ligger, är ett utmärkt sätt att uppleva regionen. Danmark anses ju dessutom av väldigt många som semesterhuslandet nummer ett. Att då uppleva semestern i landet på ett populärt resmål som Ebeltoft är ett bra sätt att ge sig själv de bästa förutsättningarna för härliga lediga dagar. Välkommen att boka ditt nästa boende hos oss i vårt sortiment av stugor i Ebeltoft.