Stugor i Fuglslev

Området med stugor vid Fuglslev är vackert beläget i den vackra naturen som Djursland är så känt och omtyckt för. En annan orsak att hyra hus på Djursland är att bo väldigt centralt och nära till många attraktioner, flertalet större städer och otaliga fantastiska stränder.

Om du gillar att semestra i Danmark och uppleva mycket, passar det perfekt att hyra ett semesterhus i Fuglslev. Här på Djursland finns så mycket att uppleva att endast en semester i området är sällan nog. Gillar du vacker natur, ta härliga promenader och vara aktiv – ja, då är det ett utmärkt val att välja en av våra stugor i Fuglslev för uthyrning.

Upplev Djursland från din stuga i Fuglslev

Populära semesterhus i Fuglslev

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fuglslev

Loading...

Semesterhus med pool i Fuglslev

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Fuglslev

Loading...

Upplev naturen kring din stuga i Fuglslev

Naturen omkring er stuga i Fuglslev passar perfekt för att "bara" njuta av livet. Sitt på terrassen till din stuga tidigt på morgonen och njut av lugnet medan allt vaknar upp. Packa en ryggsäck med kaffe, muggar och kanske lite godsaker och ta en eftermiddagspromenad. Ta dig sen tillbaka hem och laga middag - förhoppningsvis på grillen – och njut av din semester i Fuglslev.

Har du tagit med cykel, kan du styra kosan mot Djurslands största sjö, Stubbe Sö. Sjön ligger endast några kilometer från området med stugor i Fuglslev, i ett mycket vackert och kuperat landskap. Om du tar en lite längre cykeltur, ligger den trevliga staden Ebeltoft cirka 10 km bort. Bra träningsmöjligheter hittas också i nationalparken Mols Bjerge och på Jernhatten, en cirka 50 meter hög kulle varifrån ni har en vacker utsikt över havet och Mols.

Ta en tur till havet

För golfare och sportfiskare är Fuglslev också ett idealiskt val för en semester på Djursland. Vid Grenå, Nimtofte och Ebeltoft finns golfbanor där handikappet kan testas på nytt gräs. Det finns flera olika fiskemöjligheter, både i sjö, vid havet och från de långa kuststräckorna.

Den långa kusten bidrar till att göra Djursland till en stor favorit bland semesterfirare – både danskar och utländska turister. Under sommaren, när det danska sommarvädret är som bäst, samlas lokalbefolkningen och gästerna på de många fina stränderna. Från våra semesterhus i Fuglslev är det i regel inte långt till några av Djurslands bästa stränder. Nära Ebeltoft hittar du flera bra stränder såsom Boeslum Strand, Vibäk Strand och lite längre mot Århus, kan du besöka Fölle Strand. Planerar du att besöka Grenå, så missa inte Grenå Strand, vilken är helt fantastiskt. I Grenå finns också flera bra affärer och i Kattegatcentret finns livet under havet att utforska.

Sevärdheter i närheten - något för alla åldrar

Djursland är som nämnt ett område med en mängd sevärdheter och attraktioner. Här finns verkligen något för alla åldrar och intressen. För familjens barn kommer en resa till Djurs Sommerland i Nimtofte vara mycket uppskattat. De många åkattraktionerna i kombination med vackra omgivningar och grönområden gör detta till en perfekt familjeattraktion. Du kan enkelt spendera två dagar i sommarlandet om du vill prova på allt. 

I Ree Park finns djurupplevelser av nästan alla de slag. Vackra geparder, stora björnar, nyfikna apor och fascinerande fåglar är bara några av djuren från hela världen som du kan beundra i parken. Väljer du att hyra hus i Fuglslev genom oss på NOVASOL, finns erbjudanden till flera attraktioner i regioner. Dessa finner du på Min Bokning efter att du har bokat. Det finns många fördelar med att hyra stuga på Djursland med oss.

Historia och kultur

För de historie- och konstintresserade saknas inte heller ett utbud av attraktioner. I Ebeltoft är det glaskonsten som står i rampljuset på Ebeltoft Glasmuseum. Här erbjuds varierande utställningar och aktiviteter som också passar för barn. Intill Glasmuseet ligger det vackra Fregatten Jylland. På den spännande utställningen, och på själva skeppet, kan ni se historiska havsslag, modellskepp och se hur livet ombord fregatten såg ut. På Det Grönne Museum i Auning är det jordbruk, livsmedel och boskap som står i centrum. I de ståtliga byggnaderna på Gl. Estrups Herrgård, som är öppen för gäster, förmedlas vår gemensamma danska lantbrukshistoria. Här finns något för både barn och vuxna, samt en riktigt vacker trädgård och söta djur, som ni också kan hälsa på.

Det finns naturligtvis många andra attraktioner, museer och attraktioner i området, inte minst i Århus och Randers, som endast ligger cirka en timmes bilresa från Fuglslev. Där kan du också shoppa och avsluta en händelserik dag på an av de många bra restaurangerna.

Boka boende i Fuglslev på Djursland

Allt detta och lite till kan upplevas genom att hyra stuga i Fuglslev med NOVASOL. Hitta just ditt nästa semesterhus i Fuglslev för din familj direkt här på vår hemsida, eller ring oss för tips och förslag. I vår stuguthyrning finner ett brett urval av semesterbostäder så vi hoppas att ni kommer hitta något som passar just er i utbudet av stugor i Fuglslev.