Stugor i Femmöller

Att hyra stuga i Femmöller är ett bra sätt att spendera din semester på. Genom att besöka den charmiga orten Femmöller kan du uppleva det bästa av vad Djursland har att erbjuda - allt från vackra stränder och imponerande landskap, till pittoreska byggnader och unika sevärdheter. NOVASOL har arbetat med stuguthyrning i Danmark sedan 1968, så du kan lugnt boka i vetskap om att du hyr genom en erfaren förmedlare. Vi hoppas att du ska hitta ditt nästa boende för semestern hos oss, och kanske då genom en av våra stugor i Femmöller.

Njut av en semester i Femmöller på Djursland

Populära semesterhus i Femmöller Strand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Femmöller Strand

Loading...

Semesterhus med pool i Femmöller Strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Femmöller Strand

Loading...

Naturupplevelser i Femmöller

Naturen på Djursland är en attraktion i sig. Det skulle vara synd om du inte spenderar tid på att utforska halvöns naturattraktioner när du hyr ett semesterhus i Femmöller.

Inte långt från Femmöller hittar du nationalparken Mols Bjerge, som kan nås via vandringsleden "den italienska stigen". Vandringsleden har fått sitt namn på grund av landskapets utseende, som påminner om ett italienskt kustlandskap fyllt med harris och enbär, samt ett blått hav i bakgrunden, vilket i detta fall är Ebeltoft Vig. Naturligtvis är själva nationalparken i sig mycket vacker. Här hittar du något av de mest unika naturupplevelserna som Danmark har att erbjuda.

Självklart måste det också finnas tid för lata dagar på stranden under semestern och då är det tur att det finns en strand strax utanför orten, nämligen Femmöller strand. Havet är överlag grunt här, vilket också innebär att vattnet är något varmare här än på många andra stränder. Detta gör också stranden perfekt för familjer med barn som vill ha en härlig dag vid havet.

Sevärdheter och attraktioner på Djursland

En semester i en stuga i Femmöller kommer att vara allt annat än tråkig! Orten och resten av regionen har mycket att erbjuda, så det gäller bara att välja vad du vill uppleva när du hyr en av våra stugor på Djursland. Femmöller har fått sitt namn efter fem väderkvarnar som stod vid Mölleån. Idag finns endast fyra stycken kvar, då den femte kvarnen brann ner år 1688, och idag finns det restauranger i två av väderkvarnarna.

Inte mer än en halvtimme med bil från Femmöller och ni anländer till Nordens största sommarland; Djurs Sommerland. Här samlas stora som små för att ha en rolig dag där man förflyttas mellan de åtta olika temaländerna i parken - allt från Vikingland till vattenpark. Besök Djurs Sommerland för sommarens roligaste dag för hela familjen!

Vi kan också varmt rekommendera att ta en tur till Syddjurs kommuns största stad Ebeltoft, som ligger endast 12 km från Femmöller. Här kan du besöka flertalet museer, handla i någon av de många små butikerna, ta en kopp kaffe på ett av de mysiga kaféerna eller uppleva världens längsta träskepp, Fregatten, som deltog i det dansk-tyska kriget år 1864.

Boende i Femmöller för din Danmarksemester

Som du märker finns det gott om saker att göra och uppleva när du ska hyra hus på Djursland till din semester. NOVASOL har ett stort och mångsidigt urval av semesterbostäder i hela Danmark, så det är inga problem att hitta det boende som passar dig och din familj allra bäst. Här på hemsidan filtrerar du utbudet av stugor i Femmöller utefter vad som är viktigt för dig och ditt resesällskap. Allt från om du reser med hund, till hur nära bad du vill bo. Vi hoppas du hittar ditt nästa boende i Danmark bland våra stugor i Femmöller!