Stugor i Bönnerup

Välkommen att hyra stuga i Bönnerup vid havet på Jyllands östkust. För många är den östjyska halvön Djursland närmast synonymt med en Danmarksemester. Hyr ett semesterhus här och upplev idylliska småstäder, mysiga semesterområden och barnvänliga stränder som ligger som en linje längs med kusten. Från ditt semesterhus i Bönnerup kan du nå Grenå som lockar med äventyrliga upplevelser i Kattegat, Ebeltoft med sin charm och gästfrihet, samt Aarhus ligger inte långt borta.

Vi kan idag erbjuda ett brett utbud av semesterhus i den gamla fiskebyn Bönnerup på norra Djursland. Gamla fisketraditioner hålls här fortfarande vid liv och färsk fisk och nykokta skaldjur kan köpas direkt från de färgglada båtarna. Färsk rödspätta är en av de lokala favoriterna och smakar bra med dansk färskpotatis. Vid många platser på Djursland säljs lokala produkter såsom grönsaker, frukt och bär från små bodar vid vägarkanterna. Dessutom lockar flera gårdsbutiker till inköp i trevliga omgivningar. Våra stugor på Djursland har bland mycket annat välutrustade kök där du kan tillaga goda måltider i lugn och ro.

Upplev kusten på Djursland med stuga i Bönnerup

Populära semesterhus i Bönnerup Strand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bönnerup Strand

Loading...

Semesterhus med pool i Bönnerup Strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bönnerup Strand

Loading...

Upplevelser och aktiviteter

Bönnerup Strand anses vara Djurslands bästa. Den blå flaggan är rest och försäkrar dig om att du tryggt kan kasta dig ut i vågorna. Från våra stugor i Bönnerup är det i regel gångavstånd till den barnvänliga stranden. Förutom allt du kan uppleva i området, är Bönnerup en utmärkt utgångspunkt för spännande utflykter på Djursland.

Fjellerup är en charmig ort bara en kort bilresa från Bönnerup. Här kan vi fresta ett stort antal semesterbostäder i natursköna omgivningar. Ta med familjen på upptäcktsfärd till fots eller på cykel. Utforska det böljande landskapet, den barnvänliga stranden eller de lummiga skogsområdena. I ett semesterhus vid Fjellerup Strand bor du nära naturen, medan det är kort avstånd till sevärdheter och sevärdheter.

Semesterhus nära Djurs Sommerland

Det är inte utan anledning att Djursland fylls med semesterälskande familjer från hela Europa varje sommar. Med en stuga i Bönnerup Strand som utgångspunkt finns alla förutsättningar för dagar fyllda med spännande upplevelser för både unga och gamla. Givskud Zoo, där du kan träffa över 120 olika djurarter, ligger bara en kort bilresa bort.

Som gäst i en av våra stugor får du rabatt på entrén till Djurs Sommerland, som kan fresta dig med en mängd upplevelser i en äventyrlig miljö. Andra attraktioner inkluderar Ree Park Ebeltoft Zoo och Randers Regnskog. Bland de bästa shoppingmöjligheterna i Djursland finns i Ebeltoft och Grenå. När du spenderar din semester i ett sommarhus, bestämmer du själv vart dagarna ska ta dig. Kanske gör du inga planer alls - åtminstone inte efter en lång och god dansk frukost på terrassen.

Stugor i Bönnerup för alla

Här på vår hemsida hittar hela vårt stora utbud av semesterhus och stugor i Danmark. Vi erbjuder allt från stora femstjärniga hus med inomhuspool och utrymme till hela familjen, till enklare och billigare stugor nära stranden. Alla våra semesterbostäder är inspekterade och godkända av våra lokala medarbetare innan de görs tillgängliga för stuguthyrning. Därför är vi som stugförmedling många gånger ett tryggare alternativ då du kan känna dig säker på att det du ser på vår hemsida matchar vad som möter dig på platsen. Om du behöver hjälp på plats, är du välkommen att kontakta vår kunniga och vänliga personal på det lokala servicekontoret som ditt hus är kopplat till. Vi välkomnar dig varmt till semesterparadiset Djursland och våra stugor i Bönnerup.