Stugor vid Öer Strand

Öer strand är ett av våra eftertraktade semesterområden på grund av den otroligt vackra naturen som du hittar direkt utanför dörren genom att hyra stuga vid Öer Strand. Området ligger nära Ebetoft där man bland annat kan besöka världens längsta träskepp, Fregatten Jylland eller det internationellt berömda museet för glaskonst.

När du hyr en av våra stugor på Djursland, som Öer strand ligger på, har du chansen till en semesterupplevelse som kommer att gå direkt in i fotoalbumet. Vi kan erbjuda semesterbostäder som passar till varje gästs budget och smak. Så oavsett om du gillar lyx med spa, himmelsäng och pool och toppmoderna villor eller enklare stugor och strandpromenader med kylväska och avkoppling i naturen så har vi precis det ni letar efter.

Ebeltoft - nära Öer strand

Populära semesterhus i Öer Strand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Öer Strand

Loading...

Semesterhus med pool i Öer Strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Öer Strand

Loading...

Vid härlig dansk badstrand

Öer strand på halvön Djursland på Östjylland ligger, som namnet antyder, nära en av landets härligaste badstränder. Och med en av våra stugor vid Öer Strand är det aldrig längre till stranden än att man kan ta sig ett svalkande dopp efter middagen - eller frukosten om man så vill, när du bestämt dig för att hyra stuga vid Öer Strand bestämmer du själv hur du vill gestalta semestern.

Förutom den underbara naturen får du med en av våra stugor vid Öer Strand också möjligheten att göra utflykter både med bil och med cykel till många olika sevärdheter, upplevelser och äventyr. Du kan besöka Djurs Sommerland för aktiviteter för alla åldrar, Ebeltoft Zoo, Legoland och Kategattcenter, för att bara nämna några, allt detta och mycket mer väntar dig som vill hyra stuga vid Öer Strand!

Boka ditt semesterboende direkt online

NOVASOL har många års erfarenhet av att hyra ut semesterhus vid Öer Strand och över hela Danmark till glada semestergäster. Våra tusentals tillfredsställda kunder är din garanti för att vi alltid sätter en ära i att leverera den bästa möjliga produkten till dig - oavsett vilken prisklass eller vilket område du bestämmer dig för. Här på vår hemsida bokar du enkelt och bekvämt, du får hjälp med att söka semesterbostäder som passar just dig och får utförliga beskrivningar med avståndsangivelser för att du ska kunna vara säker på att trivas. Hos oss på NOVASOL har du kommit helt rätt om du vill stugor vid Öer Strand men vårt utbud sträcker sig över hela Danmark!

Välkommen till NOVASOL!