Stugor i Fjellerup

Välkommen att hyra stuga i Fjellerup med omnejd hos oss på NOVASOL. Omtyckta Fjellerup besöks årligen av både nya och återkommande gäster. Är du en av dem?

Ett kapitel för sig är Djursland med många spännande utflyktsmål. På nordkusten ligger fiskehamnen Bönnerup strand med många aktiviteter i hamnen, där man också kan fiska från piren. Ett trevligt ställe om du är på jakt efter stugor på Djursland med nära till havet.

Hus med halmtak på Djursland

Populära semesterhus i Fjellerup Strand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fjellerup Strand

Loading...

Semesterhus med pool i Fjellerup Strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Fjellerup Strand

Loading...

Badsemester med upplevelser

På nordkusten är även Fjellerup Strand beläget som speciellt under sommaren surrar av liv. Stränderna i Bönnerup och Fjellerup Strand passar till allt vare sig man vill bada, dyka eller vindsurfa. Följer man kusten mot öst, kommer man fram till en mer än 65 miljoner år gammal kalkklinter vid Sangstrup och Gjerrild. Därifrån har du en mycket fin utsikt över Kattegatt. Längre söder ut når du Grenå, som också är känd för sin fina badstrand. Hos oss kan du hyra stugor och semesterhus i Fjellerup och norra Djursland och verkligen njuta av din semester.

Många sevärdheter finns också alldeles runt knuten när du bestämt dig för att hyra stuga i Fjellerup, bland annat Fjellerup kyrka som byggdes under 1200-talet och är väl värd att besöka för den historieintresserade. Här finns allt - från museer och spännande städer till härliga stränder och vackra bokskogar.

Besök Aarhus från din stuga i Fjellerup

Utflykter och nära till trevliga städer

Du väljer helt själv hur din semester ska se ut när du hyr någon av våra stugor på Djursland. Ska du hyra stuga på Norddjursland kan du på några minuter besöka det gamla Rådhuset i Ebeltoft, som är världens minsta men här finner du också världens längsta skepp i trä, Fregatten Jylland, samt det imponerande Glasmuseet med modern glaskonst. Du har även nära till Aarhus och Randers från våra semesterhus i Fjellerup Strand, det går till och med bra att cykla för en dagsutflykt.

På Norra Djursland finner du Ebeltoft Familjepark, Skandinavisk Dyrepark och Djurs Sommerland. Norddjursland och våra stugor och semesterhus här har mycket att erbjuda med vackra stränder, äventyr i naturen och naturligtvis Djurs Sommerland som erbjuder massor av skoj, bad och attraktioner för hela familjen.

Sök och boka din Danmarksemester online

Välkommen till NOVASOL och vårt stora utbud av semesterhus på Djursland och övriga Danmark du kan enkelt söka, boka och betala ditt drömboende för semestern direkt online på vår hemsida. Vi strävar efter trygghet, kvalitet och service när du hyr något av våra semesterhus och vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som gäst i något av våra fina semesterbostäder i Fjellerup!