Stugor i Handrup Strand, Danmark

Längst ut på Djurslands sydligaste kust ligger stugområdet Handrup Strand. Ett mycket vackert och naturskönt område på Djursland i Danmark med hav och strand precis runt hörnet. Här bor du även inom bekvämt räckhåll från mysiga Ebeltoft. Hyr ett semesterhus i Handrup Strand och upplev alla möjligheter som detta ger dig!

Semesterhus vid havet i Handrup strand

Populära semesterhus i Handrup Strand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Handrup Strand

Loading...

Semesterhus med pool i Handrup Strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Handrup Strand

Loading...

Semester nära strand

Stranden vid Handrup är fin, men ganska smal jämfört med många av de andra stränderna på Djursland. Bakom stranden finns det ett strandområde där du också kan vara. Vattnet är inte särskilt djupt och passar därför bra för barnfamiljen. På grund av det grunda vattnet är temperaturen också ofta något högre än vid de andra stränderna i Ebeltoft Vig. 

I Ebeltoft Vig ser du ofta vindsurfare, och du kan självklart också hoppa ombord och segla i vattnet, susande över vågorna. När du väljer att hyra stuga på Djursland kan ni se fram emot ett stort urval av härliga stränder. Både nära Ebeltoft, Grenaa och på norra kusten, till exempel vid Fjellerup finns många fina, rena och barnvänliga stränder.

Fregatten Jylland i Ebeltoft

Ebeltoft erbjuder många upplevelser

Från ditt semesterhus vid Handrup Strand är det cirka 6 km till den mysiga köpstaden Ebeltofts centrum. Ni kommer säkerligen att besöka orten flera gånger under semestern i Handrup Strand.

Året runt, men särskilt på sommaren, finns det många upplevelser att uppleva här. De små gränderna är fulla av fina hus, olika butiker och bra restauranger. På torget, vid det vackra gamla rådhuset, finns det ofta musik på sommaren. Slå dig ner med en kall öl eller glass och njut av den mysiga atmosfären. Besök Glasmuseet där glaskonst av olika slag visas och olika evenemang arrangeras. Bredvid Glasmuseet ligger Fregatten Jylland. Det vackra gamla träskeppet är ortens landmärke och är verkligen värd ett besök, både av barn och vuxna. Utställningarna är spännande och också passande för barn. Entusiastiska guider berättar om fregattens spännande historia.

En mängd attraktioner väntar nära Handrup Strand

För djurvännen väntar både Skandinaviska Djurparken, Randers Regnskog och Ree Park med många intressanta och spännande upplevelser. I de olika djurparkerna möter du djur från hela världen. Allt från stora isbjörnar som leker strax under dig, smäckra örnar som flyger över era huvuden, lejon med imponerande rytningar, lekfulla apor och mycket mer. Du når enkelt alla tre djurparkerna med bil från din semesterbostad. 

Ska det gå lite snabbare, så är det i Djurs Sommerland som det händer. Här väntar otaliga nöjen. Här finns stora och inte minst blixtsnabba berg- och dalbanor för de större barnen och mysiga karuseller för de minsta. I vattenlandet finns utrymme för alla badglada och på grönområdena kan du koppla av mellan alla åkturer. 

I de närliggande orterna väntar många lokala museer också på dig. Där kan du lära dig mycket om områdets historia och se konst från Danmark och utlandet.

Stuguthyrning i Handrup Strand – boka ditt boende hos NOVASOL

Våra olika stugor på Djursland har alltid varit populära när det kommer till semesterfirande i Danmark. Närheten till havet tilltalar många. Det är alltid trevligt med en promenad längs havet, både på sommaren, vintern, hösten och våren. Den friska luften och de vackra vyerna är som balsam för själen och ger alltid många fina upplevelser. Djursland är också ett område som är fullspäckat med olika upplevelser och attraktioner. Här, oavsett var på Djursland du semestrar, har du aldrig långt till något som du skulle vilja uppleva.

NOVASOL har sitt eget lokala servicekontor i Ebeltoft. Det innebär att du aldrig är långt ifrån goda råd inför din semester eller hjälp om du behöver det under din vistelse på Handrup Strand. Alla anställda på kontoret har god lokal kännedom och kan alltid komma med tips för härliga semesterupplevelser. Vi har bland annat också gott om stugor i Ebeltoft med omnejd för uthyrning. Så välkommen att se vårt utbud av semesterbostäder i Handrup strand med omnejd. Du kan boka ditt boende direkt online eller över telefon. Upplev en fantastisk semester vid havet med bas i någon av våra stugor i Handrup strand.