Stugor på Vindö

Vindö är en vacker ö i Stockholms skärgård där du kan hyra en av våra stugor för nästa semester. Vindö är känd för sin fantastiska natur och genom närheten till Stockholm har du perfekta förutsättningar att spendera semestern på ett både rofyllt och aktivt sätt med naturen runt knuten och storstan en snabb bilresa bort.

När du vill hyra stuga i Stockholm för semestern har du kommit helt rätt hos NOVASOL. Vi har ett härligt utbud av boende där du kan välja både mellan toppmoderna semesterhus, lägenheter eller för den delen vackert belägna, enklare stugor och allt däremellan. Se vad som finns ledigt bland våra semesterbostäder på Vindö här på vår hemsida. Boka sedan de boende på Vindö du önskar direkt här online - välkommen!

Njut av en semester på Vindö i Stockholm skärgård

Upplev Vindö i skärgården

Vindö är alltså en av öarna i Stockholms skärgård, som är relativt tätt bebyggd och där många vackra stugor finns att hyra för semestern. Vindö har en vacker natur och är, särskilt sommartid väl värd ett besök bara för denna. Samtidigt gör närheten till Stockholm och utmärkta bad och fiskemöjligheter i Östersjön att Vindö är attraktiv året om.

Stockholms skärgård är unik och det finns mängder av öar och skär och det är för många paradiset på jorden med magnifika solnedgångar, avkoppling och bad, spännande fiskemöjligheter och aktiviteter året om på ett eller annat sätt. Att hyra stuga i Stockholm är i övrigt ett fantastiskt sätt att ta del av alla kulturupplevelser och historiska sevärdheter som denna anrika stad har att erbjuda och gör att du på dina villkor kan ströva runt, komma och gå som du vill och känna dig som hemma.

Besök Stockholm från din stuga på Vindö

En del av våra stugor i Stockholm

Vindö är en av många platser vi erbjuder stuguthyrning i Stockholm. Från Vindö har du inte långt till själva huvudstaden med allt den har att erbjuda. Stockholm är en fantastisk stad som har allt du kan tänka dig behöva under semestern, från ett utmärkt nattliv med mängder av krogar, restauranger, klubbar och barer till massor av museum och sevärdheter av alla möjliga slag.

Genom att hyra någon av alla våra stugor i och omkring staden får du möjligheten att ha en egen privat tillflyktsort att koppla av på med en god kopp kaffe i soluppgången, i lugn och ro göra dig i ordning och sedan på en kort resa med bil eller kollektivtrafiken som är mycket väl utbyggd i Stockholm och fungerar utmärkt ha en uppsjö av aktiviteter eller upplevelser att prova på och se.

Genom att hyra stuga slipper du stress och tider att passa för att inte bli utlåst, du bor på dina villkor, nästan som hemma och du har hela utbudet i Stockholm alldeles runt knuten. Stockholm är en anrik stad som har mycket att erbjuda, den vackra gamla stan är Stockholms äldsta del och här ligger exempelvis Stockholms slott och i de pittoreska gränderna och källarvalven ser du många spår från historien. Södermalm med sina välkända höjder och gamla trähus ligger alldeles intill gamla stan och här har du massor att upptäcka.

Varför inte gå en gallerirunda och titta på vad Stockholms många gallerier har att erbjuda? De flesta ligger på Södermalm, Östermalm och i Gamla Stan och det passar fint att ta en fika eller lunch under tiden du strövar genom stan.

Stuga att hyra på Vindö i Stockholm skärgård

Stuguthyrning på Vindö och Stockholms skärgård

Massor av konserter, livemusik och aktiviteter väntar dig som vill hyra stuga på Vindö eller i närheten av Stockholm - Gröna Lund eller djurparken Skansen är bara några få. Sammanfattat kan du som bor i någon av våra stugor på Vindö eller övriga Stockholm skärgård uppleva både en och många fler fantastiska semestrar för hela familjen med NOVASOL.

Alla våra stugor i Stockholm skärgård har besökts av vår egen lokala personal innan de lagts ut för uthyrning. Detta gör att man kan kalla det för kvalitetssäkrad stugförmedling. Inom detta arbetssätt är vi idag den största leverantören i Sverige sett till antal stugor. Däribland är vi glada att kunna erbjuda stugor på Vindö som kan bokas direkt här på vår hemsida.