Stugor i Saltsjö-Boo

Vill du semestra i Stockholm? Titta bland våra stugor i Saltsjö-Boo, vi är säkra på att även du hittar din semesterbostad hos oss! VI har ett stort utbud av semesterhus och stugor i hela landet och ett bra utbud av semesterbostäder även i Stockholm, bland annat i Saltjsö-Boo. Fram till 2015 var Saltsjö-Boo en egen tätort men har sedermera blivit en del av Stockholm.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Saltsjö-Boo - bekvämt beläget

I Saltsö-Boo bor du nära centrala Stockholm och har utmärkta förbindelser till alla aktiviteter, museum, sevärdheter och alla andra möjligheter som Stockholm och våra stugor här i huvudstaden erbjuder. När du bor en av stugorna eller lägenheterna i Saltsjö-Boo har du nära till restauranger, caféer, shopping och upplevelser runt alla hörn och samtidigt möjlighet till avkoppling, privatsfär och fina promenadstråk. Nacka kommun har även upprättat en lugn promenad i varje kommundel, i Saltsjö-Boo är den cirka 4 500 meter lång och består av tydligt skyltade slingor som lämpar sig för alla personer.

Upptäck huvudstaden

Sveriges huvudstad är en anrik stad som har mycket att erbjuda. Den vackra gamla stan är Stockholms äldsta del och här ligger exempelvis Stockholms slott och i de pittoreska gränderna och källarvalven ser du många spår från historien. Södermalm med sina välkända höjder och gamla trähus ligger alldeles intill gamla stan och här har du massor att upptäcka.

Stockholm är en fantastisk stad att hyra stuga i som har allt du kan tänka dig behöva under semestern. Från ett utmärkt nattliv med mängder av krogar, restauranger, klubbar och barer till massor av museum och sevärdheter av alla möjliga slag. Massor av konserter, livemusik och aktiviteter väntar dig som vill bo i någon av våra stugor i närheten av Stockholm, Gröna Lund eller friluftsmuseet och djurparken Skansen är bara några få. Det kända tivolit Gröna Lund är alltid värt både ett och flera besök och har något att erbjuda för alla åldrar. Skansen är världens äldsta friluftsmuseum och erbjuder utöver flertalet spännande djur även hantverk och aktiviteter för alla åldrar.

Semester nästan som hemma

Genom att hyra stuga bor du på dina villkor, nästan som hemma och du har hela utbudet i Stockholm alldeles runt knuten. Varför inte gå en gallerirunda och titta på vad Stockholms många gallerier har att erbjuda? De flesta ligger på Södermalm, Östermalm och i Gamla Stan och det passar fint att ta en fika eller lunch under tiden du strövar genom stan. Genom att hyra någon av alla våra stugor i och omkring staden får du möjligheten att ha en egen privat tillflyktsort att koppla av på med en god kopp kaffe i soluppgången, i lugn och ro göra dig i ordning och sedan på en kort resa med bil eller kollektivtrafiken som är mycket väl utbyggd i Stockholm och fungerar utmärkt ha en uppsjö av aktiviteter eller upplevelser att prova på och se. Sammanfattat kan du som bor i någon av våra stugor i Stockholm med omnejd och däribland Saltsjö-Boo uppleva både en och många fler fantastiska semestrar för hela familjen med NOVASOL och vi är säkra på att du inte kommer att bli besviken.

Passa på att besöka huvudstaden med NOVASOL och bo i någon av våra stugor i Saltsjö-Boo i Stockholm, mångfalden och möjligheterna kommer att ge dig en fantastisk semester som du gärna vill tänka tillbaka till många år framöver!