Hyra stuga Nacka

Nacka ligger i landskapet Södermanland och är en del av Stockholms län.

Det går snabbt att ta sig in till centrala Stockholm härifrån och du kan göra det på flera olika sätt. Antingen med bil, lokaltrafiken eller varför inte på cykel eller med båt?

Nacka ligger tätt på vattnet och fördelen med att hyra stuga i detta område är främst att ni i princip befinner er i Stockholm och skärgården.

Många av våra semesterbostäder ligger i en bländande vacker skärgårdsmiljö och ni kan enkelt planera in lite resor runt i skärgården med båtarna som åker runt i området.

Om ni blir sugna på lite shopping så ligger Sickla köpkvarter inom kort avstånd och är också perfekt för en fika eller lunch.

Ibland behöver någon i sällskapet bara komma bort under någon timme och få lite puls, detta är ett perfekt alternativ om ni inte vill ta er längre in i staden.

Är det dåligt väder så gå på bio och njut av en riktigt bra film tillsammans.

Vill du se mer av våra stugor och semesterboenden i området runt Stockholm finner du dem här!

Hyra stuga Nacka

Populära semesterhus i Nacka

Loading...

Hyr ett semesterboende i Nacka med omnejd

När du är på semester i området runt Nacka så slås många av den vackra naturen som finns runtomkring i Stockholms skärgård.

Badplatser finns det gott om just på grund av närheten till vattnet. Kika i området där ni ska bo och hitta en perfekt miljö som passar ert sällskap bäst.

I Nacka och inte långt därifrån så kan den som är konst- och kulturintresserad uppleva ett flertal intressanta ställen att besöka.

Ni har bland annat Kulturhuset Dieselverkstaden, Fotografiska inne på Södermalm, Thielska galleriet, ABBA The museum och Moderna Museet bland många intressanta museum att besöka. Stockholm är fullt av internationella och nationella utställningar att ta del av.

Ni kommer för övrigt inte lida brist på saker att hitta på, det kan ni vara säkra på! 

Är ni många i sällskapet med olika intressen så kommer alla kunna hitta något de intresserar sig för. Att sedan kunna bo i en miljö omgiven med vacker natur gör det hela snäppet bättre.

Hyra stuga Nacka

Varför hyra en stuga i Nacka med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Nacka och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Nacka med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Nacka med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Nacka!