Stugor i Vaxholm att hyra

Vaxholm, alldeles utanför Stockholm, låter dig njuta av många fina upplevelser på din semester. Du bor mitt i skärgården genom att hyra stuga i Vaxholm, samtidigt som du har mycket nära till stadens utbud av shopping, caféer och nattliv.

För att boka boende i Vaxholm till din semester, är du välkommen att se utbudet här på vår hemsida. Här presenteras alla stugor och semesterlägenheter som fortfarande har lediga perioder kvar att boka. Välj önskade datum och se vad som är ledigt när just du vill resa. Du bokar din stuga i Stockholms skärgård bland annat tryggt i vetskap om att: 

  • NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968

  • Alla våra semesterbostäder har besökts av vår personal

  • Vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd (se Hyresvillkor) ingår

Stugor i skärgården - bland annat Vaxholm

Populära semesterhus i Vaxholm

Loading...

Historiska sevärdheter

Vaxholm har anor ända sedan 1300-talet och har varit befäst sedan 1510. Idag är Vaxholms fästning ett spännande besöksmål för både stora och små. Här finns museum över 500 år av svensk militärhistoria och man kan göra rundturer där man även kan se fängelsehålorna.

Passa på att klättra upp på tornet, det ger dig en god utsikt över skärgården och Stockholm, väl värd ett besök. Att hyra stuga här ger dig närhet till fästningen och de många fina byggnader i gamla staden Vaxholm. Här hittar du pittoreska träbyggnader och unika små affärer med hantverk och mode och delikatesser.

Besök Vaxholms fästning under din semester

Utflyktsmål under semestern

För dig som är intresserad av fiske är Vaxholm en utmärkt startpunkt för dina äventyr. Från våra stugor har du östersjön rakt utanför knuten och du kan fiska efter många arter. Östersjön är känd för sitt fina fiske, bland annat efter mycket stor abborre och riktigt grov gädda. Det finns möjlighet att boka guidade fisketurer, men du kan också åka ut på egen hand. Många av våra stugor i Vaxholm erbjuder en egen båt för dig som gäst så att du enkelt kan ta dig ut till de riktigt heta fiskeställena.

Att göra en eller flera utflykter till Stockholm och fastlandet är ett utmärkt sätt att variera din semester. På så sätt kan du starta dagen i soluppgången från altanen vid någon av våra stugor i Vaxholm. Ge dig sedan iväg på en shoppingdag i Stockholm, fika och äta gott på någon av de fina restaurangerna och sedan ta en kvällspromenad i vacker miljö.

Havsutsikt från en av våra stugor i Vaxholm

Stuguthyrning i Vaxholm och Stockholmsregionen

Letar du efter stugor i Stockholms skärgård för din semester? Då gör du rätt i att hyra stuga i Vaxholm! Hos oss på NOVASOL kan du tryggt hyra stuga i Stockholm med omnejd då vi har lång erfarenhet av stuguthyrning – ända sedan starten 1968. Vi har ett brett utbud av stugor i Sverige passande för alla smaker och önskningar.

Samtliga semesterbostäder har också besökts av vår egen personal innan de tas in i sortimentet. Vårt Trygghetspaket ingår automatiskt och du kan även ringa till oss om du skulle ha några frågor innan, under och efter din bokning. Välkommen att kontakta oss när du vill hyra stuga i Vaxholm!