Stugor i Österåker

I Roslagen, i den norra delen av Stockholms skärgård, kan du bland annat hyra stuga i Österåker. Upplev såväl fastlandet som någon av de härliga öarna. Här kan du njuta av en friluftsemester i riktig skärgårdsidyll, nära till naturen och havet med sol och bad.

Vill du uppleva Österåker är du välkommen att hyra någon av våra stugor som bas för semestern. Vårt kompletta utbud finner du här på hemsidan där du också kan boka direkt online. Du är givetvis välkommen att ringa till oss också, om du vill ha hjälp med att boka eller har någon fråga.

Ofta badnära med en stuga i Österåker

Populära semesterhus i Österåker

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Österåker

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Österåker

Loading...

Upptäck Österåker

I Österåker finns det något att se och uppleva för alla - både på fastlandet och i skärgården. Upplev skärgården på bästa sätt genom att hyra en båt och åk till någon av de tusen öar som hör till Österåker. Eller paddla dig genom historien i vikingarnas fotspår längs den kända Långhundraleden och njut av den grönskande naturen. För den vandringssugne finns det flera olika vandringsleder och motionsspår som tar dig genom det vackra landskapet i området. Även på vintern finns flertalet skidspår och isspår tillgängliga.

Badplatser och stränder finns det flera att välja på. Du finner dem både i skärgården och i sjöarna kring Åkersberga. Hyr en cykel och cykla mellan badplatserna, och upplev sommaren på äkta skärgårdsvis. Fiskelyckan kan prövas både sommar som vinter, på flera olika sätt och ställen. Vill du ta en tur ut med båt, finns det att hyra i området.

För golfaren finns flera olika banor att välja på. Passa på att prova mästerskapsbanan på Österåkers Golfklubb där flera världsstjärnor också spelat. Aktivitetsutbudet är stort i området för den som så önskar på stugsemestern, men här finns det också gott om plats för den som bara önskar njuta och slappna av på semestern. Välj själv om du vill ha en utflyktsfylld semester, eller bara koppla av och samla energi ”hemma” i din stuga i Österåker.

Utflykter och upplevelser

I kommunen finns både restauranger och småaffärer runt om på de olika öarna och orterna. Här finner du olika lokala specialiteter och dagligvaruhandel, och i centralorten Åkersberga finns lite fler butiker och affärer. Här finns också bra kommunikationer om du vill ta dig omkring kollektivt på semestern. I Åkersberga finns också ett större utbud av restauranger, caféer och uteserveringar för härliga semesterkvällar.

Från Österåker är det endast 45 km till Stockholm, för den som vill passa på att göra ett besök i huvudstaden. Här finns det mesta, och utbudet av shopping och restauranger är oändligt. Varför inte passa på att besöka nöjesfältet Gröna Lund eller någon annan av de spännande attraktionerna på Skansen? Eller besök det Kungliga slottet, strosa i de mysiga gränderna i Gamla Stan – alternativen är många!

Boka boende i Österåker för semestern

Välkommen till Roslagen, Österåker och den härliga skärgården som är nära till allt. Boka din egen stuga i Österåker smidigt här via vår hemsida. Justera ditt sök enkelt med hjälp av våra sökkriterier, så ser du till att du hittar perfekt stuga just för dig och dina behov. Österåker är en del av vårt kompletta utbud av stugor i Stockholms län. Så välkommen att hyra stuga i Österåker och Stockholms skärgård!