Stugor i Nynäshamn

Besök Nynäshamn för din nästa semester. Upplev östersjöns fantastiska natur, närheten till Stockholm och den privata sfären i någon av våra stugor. I vårt utbud av semesterhus och stugor i Nynäshamn i Stockholms län hittar du både toppmoderna villor samt enklare stugor och semesterlägenheter. Nynäshamn erbjuder mängder av möjligheter för hela familjen!

Ta en semester i Nynäshamn

Populära semesterhus i Nynäshamn

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nynäshamn

Loading...

Aktiviteter i Nynäshamn

Nynäshamn erbjuder många aktiviteter för alla åldrar. Närheten till Stockholm gör att du även har utmärkta möjligheter till shopping, tivolibesök, kulturupplevelser och en uppsjö av museer och sevärdheter. Bor du i någon av våra stugor i Nynäshamn har du goda möjligheter till att aktivera dig under semestern.

Nynäshamn är känt för Torö Stenstrand som av många anses ha Sveriges bästa vågsurfing. Vågorna här byggs upp när det är sydliga vindar och är relativt korta, men kraftfulla och ger utmärkta förhållanden för, vågsurfing men även kite- och vindsurfare kommer till sin rätt här. Surfingen är så bra att SM i vågsurfing har hållits här vid flera tillfällen. Genom att hyra stuga i Stockholm med omnejd kan du i lugn och ro avvakta perfekta förhållanden och uppleva fantastisk surfing! Även fisket i Nynäshamn är nämnvärt och mångsidigt. Liksom Stockholms övriga skärgård kommer Östersjön verkligen till sin rätt när du bor i någon av våra stugor i Nynäshamn. Många stugor här erbjuder egen båt och så ger fina förhållanden för oförglömliga fiskeäventyr.

Nynäshamn är en del av Stockholms län

Golfa, cykla, vandra, bada och paddla

Nynäshamn har fina golfmöjligheter på Nynäshamns golfklubb, utmärkta cykel- och vandringsleder och självklart fantastiska möjligheter till bad och paddling i och med närheten till Östersjön. Flera olika kanotuthyrningar finns som erbjuder havskanot, kajaker men även stand-up-paddlingsbräda för dig som vill prova något nytt. Även vintertid finns många aktiviteter och upplevelser för dig som vill hyra stuga i Nynäshamn eller övriga Stockholm. Långfärdsskridskor, längdskidor och naturisbanor tillsammans med ett riktigt bra vinterfiske gör att det finns fina möjligheter till en härlig semesterupplevelse även under de kallare årstiderna.

Upplev Stockholm under vistelsen

Vår anrika huvudstad har mycket att erbjuda, där Stockholms äldsta stadsdel, vackra gamla stan är bara början. I gamla stan ligger exempelvis Stockholms slott med skattkammaren och i historisk miljö finns idag finfina shoppingmöjligheter, restauranger och caféer för alla smaker. Stockholm är en fantastisk stad att hyra stuga i närheten av. Här finns allt för din semester. Från ett utmärkt nattliv med mängder av krogar, restauranger, klubbar och barer till massor av museum och sevärdheter av alla möjliga slag.

Gott om konserter, livemusik och aktiviteter väntar dig som vill bo i någon av våra stugor i närheten av Stockholm, Gröna Lund eller friluftsmuseet och djurparken Skansen är bara några få exempel. Det kända tivolit Gröna Lund är alltid värt både ett och flera besök. Här finns något att erbjuda alla åldrar från åkattraktioner till musikupplevelser av olika slag och genrer. Skansen är världens äldsta friluftsmuseum och erbjuder, utöver flertalet spännande djur i djurparken, även hantverk och aktiviteter för alla åldrar. Stockholm erbjuder även shopping av världsklass, högklassiga restauranger och en uppsjö av upplevelser för alla smaker i historisk miljö. Allt inom räckhåll från våra stugor i Nynäshamn!