Stugor Norrtälje

Välkommen till en semester i Roslagen och våra stugor i Norrtälje. Här bjuds du på såväl skärgårdsliv och naturupplevelser, som stadsliv och historia.

En semester i Norrtälje och området i dess närhet ger möjlighet till både avkoppling och aktiviteter. Med en stuga som bas, väljer ni själva vilken riktning er semester ska ta!

.

Utsikt över vatten från stuga i Norrtälje, Roslagen

Populära semesterhus i Norrtälje

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Norrtälje

Loading...

Semesterhus med bastu i Norrtälje

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Norrtälje

Loading...

Roslagens huvudstad

Norrtälje kommun ligger i de norra delarna av Stockholms län i Upplands landskap. I kommunen är det orten Norrtälje som är centralort men du finner även många andra orter i kommunen. Exempel är Rimbo, Hallstavik och Älmsta.

I den idylliska staden Norrtälje, som benämns som Roslagens huvudstad, finner du bland annat mysiga butiker och restauranger, konst och museum.

Gillar ni att bada har ni både hav och insjö tätt på er. Ta ett dopp i havet vid Kärleksudden, eller svalka dig i sjön Lommaren.

Ta en promenad längs med Norrtäljeån och kom nära staden. Ta paus vid någon av bryggorna och njut av att det bara är semester.

Det finns också gott om besöksmål och aktiviteter i skärgården. Under utvalda perioder under sommaren, kan du ta båt ut till Söderarm på ön Torskär. Den vackra ön ligger längst ut i Stockholms skärgård och är ett trevligt utflyktsmål. Här finner du bland annat den kulturminnesmärkta fyren från 1800-talet.

Aktiviteter tätt på Norrtälje

På semestern är det alltid skönt att ha ett antal bra aktiviteter att hitta på om någon blir totalt uttråkad.

Vi ger några tips:

  • Eventbanan i Norrtälje för er som älskar adrenalin! Här finner ni höghöjdsbanor och ziplines men också bana till de lite mindre.

  • Ett besök på Norrtelje Brenneri. Boka en avsmakning tillsammans med några vänner!

  • Pythagoras Industrimuseum. Speciellt för er som gillar svensk industri historia.

I övrigt så finner ni även konsthall och ett luftvärnsmuseum i Norrtälje och mängder av andra utomhusaktiviteter att spendera dagarna med under er vistelse här.

Varför hyra en stuga i Norrtälje med omnejd hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Stockholm. På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Norrtälje med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Norrtälje kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!