Stugor på Värmdö

Upplev Stockholms skärgård under semestern med en stuga på Värmdö med omnejd. Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga på Värmdö, denna underbara ö i Stockholms skärgård.

Ni tar er hit med bil eller via skärgårdsbåtarna. Här finns det bästa av flera världar - närheten till Stockholm och hela Stockholms skärgård som breder ut sig framför er.

De härliga badstränderna som finns på Värmdö och i dess närhet erbjuder säkert något alldeles speciellt under en semester i skärgården.

Kort sagt har du goda förutsättningar för en härlig semester i skärgården genom en av våra stugor på Värmdö.

Upplev Värmdö i Stockholms skärgård

Populära semesterhus i Värmdö

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Värmdö

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Värmdö

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Värmdö

Loading...

Attraktioner på ön

Planerar du att hyra stuga på Värmdö så finns här flera attraktioner och aktiviteter för er. På Värmdö finns till exempel ett flertal golfanläggningar i underbar natur.

Tar ni er till Stavsnäs/Waxholm kan ni ta skärgårdsfärjan till Stockholm eller vidare ut i skärgården. Båtarna angör ett flertal intressanta små hamnar och byar. Om ni tar er upp till Waxholm så kan ni med skärgårdsfärjan Blidösund åka till Norröra, mer känt som Saltkråkan.

Här kan ni bekanta er med Astrid Lindgrens Saltkråkan med bland annat Tjorven och farbror Melker.

Ni har heller inte så lång till Gustavsberg. I Gustavsberg finns den berömda porslinsfabriken och butiker med glas och porslin.

På den närbelägna ön Ingarö kan ni se den otroligt vackra och pittoreska Ingarö Kyrka som ligger alldeles vid vattnet.

Njut av naturen

Det allra mest speciella med att bo ute i skärgården är naturen. Lugnet och fridfullheten som råder en skön morgon när solen går upp är svårslagen.

På Värmdö kan du faktiskt också få uppleva ett antal vilda djur. På ön finns både älg, rådjur och ett fantastiskt fågelliv med bland annat Havsörn, Fiskgjuse med flera. Har du tur, kanske du också kan få syn på gråsäl.

Att sitta på kvällen och se solen gå ned i horisonten, kanske har ni lagt något gott på grillen och blir ni kvar alltför länge under sommartid så kommer solen åter igen inom några timmar över horisonten.

Hyr stuga på Värmdö med NOVASOL

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Stockholm, ni hittar dem här! Glöm inte bort att ni kan filtrera sökningen helt efter era önskemål.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga på Värmdö med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor på Värmdö kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!