Hyra stuga i Haninge med omnejd

Välkommen att hyra stuga i Haninge med omnejd hos NOVASOL!

Är du nyfiken på att hyra en stuga eller ett semesterboende tätt på den svenska huvudstaden?

I så fall är Haninge ett perfekt ställe att bo på.

Haninge är en kommun som gränsar mot Stockholm och har skärgården på sin östra sida. Detta ger även tillfälle att kunna bo tätt på vatten och vid en mycket vacker skärgårdsmiljö.

Det finns tusentals öar i skärgården på östkusten och många av dessa öar tillhör Haninge kommun. Härifrån kan ni utgå för att ta del av olika intressanta utflykter och äventyr. Ni finner dessutom flera barnvänliga stränder i området.

För att enkelt ta sig in till Stockholm kan ni använda lokaltrafiken.Ni kan på så vis dra fördel av att vara i staden om dagen och vila ut i lugnet hemma i er stuga om kvällarna och på morgonen.

Blir ni nyfikna på att se mer av området runt Stockholm så kan ni se alla våra stugor och semesterbostäder i regionen här!

Hyra stuga Haninge

Populära semesterhus i Haninge

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Haninge

Loading...

Bad och den fantastiska huvudstaden

Det finns tillräckligt med aktiviteter att ta del av så ni behöver inte oroa er för att ni ska ha tråkigt under er vistelse i denna del av vårt avlånga land.

Bada och fiska i Östersjön. Njut av naturen som finns i området. Vandra på klipporna längs utmed kusten och njut av den friska havsluften. Besök gårdsbutiker och annat som finns utanför staden.

Är ni intresserade av grill och barbecue så får ni inte missa ”Det arroganta Svinet” som är en av de mer omtalade ställena i sin genre i Sverige. Här serveras en extremt populär version av amerikansk barbecue. Men kom i tid och se till att ha kartan klar för att finna hela vägen fram.

Besök Stockholm under er tid i området. Vår huvudstad har enormt mycket att erbjuda, året runt! Ni har flera olika stadsdelar med sin prägel och som alla är värda ett besök. Staden ligger omgiven av vatten och består av olika öar.

Ni kommer inte bli besvikna på utbudet av varken kultur, museum eller restauranger och caféer. Är det någon i sällskapet som gillar att shoppa så är Stockholm perfekt!

Varför hyra en stuga i Haninge med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera boenden i Haninge med omnejd och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i sortimentet, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Stockholm, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Haninge med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra boende i Haninge med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Haninge!