Stugor i Karlshamn

Välkommen att hyra stuga i Karlshamn med omnejd hos NOVASOL. Den mysiga staden ligger vid kusten i Blekinge och är ett omtyckt resmål av besökare.

Förutom närheten till havet och skärgården finns här gott om aktiviteter och utflyktsmöjligheter.

Upplev staden och dess vackra natur när ni bokar en av våra stugor i Karlshamn med omnejd.

Semester och boende nära havet i Karlshamn

Populära semesterhus i Karlshamn

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Karlshamn

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Karlshamn

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Karlshamn

Loading...

Charmig hamnstad precis vid skärgården

Om ni hyr stuga i Karlshamn området ska ni göra ett besök till Karlshamns hamn som är en av Sveriges djupaste, största och viktigaste hamnar. Hamnen ligger i centrum. Den 3 kilometer långa kajen har en yta av 750.000 m2 och de flesta fartyg kan anlägga här.

Karlshamn fick stadsprivilegier redan på 1600-talet och hamnen samt läget vid havet är några av anledningarna till att staden bär på spännande historia att ta del av vid din semester här.

Närheten till skärgården bidrar också till att Karlshamn är ett omtyckt besöksmål bland gäster som valt att hyra stuga i Blekinge.

Upplevelser och aktiviteter

Till staden tar du dig enkelt med bil men staden kan också nås bekvämt med tåg. Under sommarmånaderna hålls årligen under en helg i Juli, den kända Östersjöfestivalen mitt i Karlshamn.

Detta är ett mycket populärt besöksmål och besökare från både Blekinge och Sverige reser till Karlshamn för att uppleva denna trevliga festival för alla åldrar. Om man som familj bestämmer sig för att hyra stuga i Karlshamn under denna period så är Östersjöfestivalen ett måste att besöka.

För barnfamiljen som vill vara aktiv på sin semester så är ett besök till science center "Kreativum" kanske något att läsa mer om. Kreativum är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen och för barn i alla åldrar. Det finns många olika prova-på-stationer och här kan man experimentera både inom och utomhus i ett område på 2 000 m2.

För den som är intresserad av djur är även ett besök till Eriksberg Vilt- och Naturpark strax utanför Karlshamn aktuellt. Här kan ni göra safari turer med egen bil och se vilda djur på nära håll i deras rätta miljö. Man kan även hyra traktor och vagn och köra själva.

Naturreservatet som ligger i Blekinge skärgård är nio kvadratkilometer stort.

Alltid nära vatten

I Karlshamn finns många badmöjligheter – oavsett om du bokar boende i Karlshamn nära havet eller nära en sjö inåt landet.

I området finns fina havsbad men även insjöbad. På Sternö och i Kollevik finns det långgrund sandstrand som är populärt för barnfamiljer.

Nytäppet, Stilleryd och Köpegårda är bara några av de populära badplatserna som har badbryggor, trampoliner och vacker natur.

För den som föredrar att bada i bassäng är Väggabadet i Karlshamn väl värt ett besök och om det för stunden är lite gråare väder. Du har med andra ord alltid möjlighet till bad när du hyr stuga i Karlshamn.

Stuguthyrning i Karlshamn med omnejd

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Karlshamn med omnejd hos NOVASOL.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Blekinge, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Du kan dessutom filtrera din sökning baserat på vad som är viktigt för dig. Reseperiod, närhet till vatten, reser med hund, diskmaskin etc. Filtrera för att enklare kunna se mer stugor som ni är intresserade av. Det ska vara lätt att hitta sitt drömboende för semestern.

När ni har bestämt er för ett av våra boende i Karlshamn kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!