Stugor i Nättraby

Att hyra stuga i Nättraby är perfekt för dig som söker den svenska sommaridyllen! Nättraby tätort ligger i Karlskrona kommun, Blekinge. Här får du som besökare ta del av en vacker skärgård, härliga promenad- och vandringsstråk och mycket mer. Välkommen att boka din nästa stuga hos oss i Nättraby och Blekinge!

Naturnära semesterupplevelser med stuga i Nättraby

Populära semesterhus i Nättraby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nättraby

Loading...

Upplevelser i Nättraby

Området kring Nättraby är fyllt av härliga natur- och kulturupplevelser. Väljer du att hyra stuga i Nättraby kommer du upptäcka att det här finns verkligen något för alla. Upplev den vackra Nättrabyån genom att stiga ombord på ångbåten som tar dig genom en grönskande färd längs den 6 mil långa ån. Turen tar dig förbi små kolonistugor och underbar natur. Stig av på något av båtens stopp under färden för att spela minigolf, bada eller strosa en bit längs med vattenbrynet.

Mitt i centrum av Nättraby hittas den vita, ståtliga Nättraby kyrka från 1100-talet, som är väl värd ett besök under semestern. För den badsugne finns det gott om härliga badplatser i Nättraby skärgård och området runt omkring. Ta ett svalkande dopp från antingen sandstranden eller direkt från klipporna, och bara njut av havsbrisen. Eller hyr en cykel och maxa sommarkänslan genom att cykla från badplats till badplats på upptäcktsfärd. Vill du pröva fiskelyckan, finns det gott om fiskeplatser i området. Eller varför inte åka med på en ordnad fisketur i skärgården?

Upptäck Blekinge under semestern

Inne i Nättraby centrum finns mindre affärer och caféer. Önskas ett större utbud av affärer, restauranger och uteserveringar är det endast 15 km till Karlskrona. I Karlskrona kan du förgylla semestern genom att besöka Kungsholms fort, Marinmuseet eller bara strosa genom den prunkande Hoglands parken. Lite utanför Karlskrona finns också ett lek- och badland, perfekt för en fartfylld dag för hela familjen!

Endast 2 mil västerut finns Ronneby och allting som staden har att erbjuda. Här finns också ett stort utbud restauranger och affärer, samt den mysiga gamla stadsdelen Bergslagen med sina små trähus längst med kullerstensgatorna. Vill ni hälsa på den ståtlige skogens konung i naturlig miljö under semestern finns älgvisning på Räntemåla gård att besöka.

För den golfsugne finns det olika golfbanor i området kring Nättraby att prova på, både i idyllisk skärgårdsmiljö och mer klassisk omgivning. Med andra ord finns det gott om saker att uppleva när du hyr en av våra stugor i Nättraby.

Välkommen att hyra stuga i Nättraby

Boka ditt semesterboende för att se till att få en upplevelserik semester i någon av våra stugor i Nättraby. Du kan boka din stuga i Blekinge och Nättraby direkt här på vår hemsida. Du kan lätt anpassa sökningen med hjälp av våra sökkriterier så att du kan hitta den perfekta stugan just för dig. NOVASOL har som stugförmedling arbetat med uthyrning av stugor i Blekinge i många år. Våra egna lokala medarbetare besöker alla semesterbostäder innan de tas in i sortimentet. Detta kallar vi för kvalitetssäkrad stuguthyrning. När du bokar din stuga direkt hos oss på NOVASOL så ingår dessutom vårt Trygghetspaket automatiskt och utan extra kostnad. Du kan därför tryggt boka din favorit i vårt utbud av stugor i Nättraby.