Stugor i Bräkne-Hoby

Upptäck den lilla mysiga staden i Blekinge. Mitt i Blekinge, mellan Karlshamn och Ronneby, finner du det naturnära Bräkne-Hoby. Du som väljer att hyra stuga i Bräkne-Hoby har närhet till både havet och skogen, här finns allting för den naturälskande.

Välkommen att boka någon av våra stugor i Bräkne-Hoby och resten av Blekinge direkt här online.

Självklart är du även välkommen att ringa till oss om du har några frågor eller önskar hjälp med att boka ditt boende.

Boka boende i Bräkne-Hoby nära vatten

Populära semesterhus i Bräkne-Hoby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bräkne-Hoby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bräkne-Hoby

Loading...

Naturupplevelser i området

I området kring Bräkne-Hoby finns det gott om möjligheter för de som vill uppleva mer av den vackra naturen. Olika vandringsleder och stigar finns att välja på i naturreservatet, i skärgården och i skogarna runtomkring.

Exempelvis Hobyleden erbjuder en miljö-, kultur- och naturvandringsled genom intressanta historiska områden, fullkantad med ett rikt växt- och djurliv. Skärgården upplevs bäst genom en kajaktur, som kan hyras på flera ställen i området.

För en mindre ansträngande vandring, kan en härlig sommarpromenad eller cykeltur avnjutas kring Bräkneåns vackra dalgång. Varför inte slå sig ner vid ån med en bok i handen eller för en picknic i lugnet.

Landskapet kring Bräkneån bjuder på det allra bästa av både kust- och odlingslandskap där du kan njuta av tystnaden och naturen i lugn och ro. Önskas en minnesvärd upplevelse längs med åkanten, utan ansträngning, kan ni till exempel boka en hästskjuts i gammeldags hästvagn. Detta är säkerligen något som de lite mindre skulle uppskatta som mest.

Hästskjutsen kan också ta dig på äventyr till westernstaden Eagle Creek som är beläget strax norr om Bräkne-Hoby. Sommartid väntar guldvaskning, indiandans och sheriffdueller dig i westernstaden som kan ge en fartfylld äventyrsdag på semestern.

För den fiskesugne finns det gott om fiskemöjligheter både i Bräkneån och i havet. I norra Bräkne-Hoby kan den äventyrlige bland annat dessutom kasta yxa. Det finns alltså en hel del upplevelser i området. Med en stuga som bas i området blir semestern till en succé.

Upplev mer runtomkring i Blekinge

När du hyr stuga i Blekinge har du möjlighet att besöka flera orter under semestern.

Bräkne-Hoby ligger endast 15 km väster om Ronneby, där du exempelvis kan besöka den prisbelönta parken i staden.

Önskas mer stadspuls är det endast 4 mil från Bräkne-Hoby till Karlskrona där du kan besöka det mäktiga Kungsholms fort från 1600-talet.

I staden finns ett antal museum, kyrkor och andra sevärdheter som är väl värda ett besök under semestern. I Karlskrona finns också ett brett utbud av olika restauranger och uteserveringar för de varma sommarkvällarna på semestern. Karlskrona är verkligen en riktig sommarstad.

Självklart finner du även service också i närheten av din stuga i Bräkne-Hoby. På orten finns dagligvaruhandel och andra lokala småföretag som säljer det nödvändigaste som kan behövas under semestern.

Välkommen att hyra stuga i Bräkne-Hoby

Upplev den lilla orten Bräkne-Hoby med en av våra stugor och upplev alla möjligheter detta ger dig.

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning i Blekinge sedan många år tillbaka och har idag ett stort utbud av boenden i Bräkne-Hoby och i resten av Blekinge.

Väljer du NOVASOL som stugförmedling, ingår dessutom vårt Trygghetspaket automatiskt när du bokar direkt hos oss. Läs gärna mer om detta i våra hyresvillkor.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Du kan söka och boka stugor i Bräkne-Hoby och resten av Blekinge direkt här på vår hemsida.

Om du till exempel reser med hund eller vill bo nära sjö, kan du välja detta i våra sökkriterier.

Detta för att du ska kunna hyra det boende som just du vill ha i vårt utbud av stugor i Bräkne-Hoby.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr boende i Bräkne-Hoby med omnejd hos NOVASOL.

Välkommen!