Stugor i Olofström

Välkommen att hyra någon av våra stugor i Olofström för din nästa semester i Blekinge. Här bor du med närhet till rikligt med sjöar och en härlig natur fylld med upplevelser av olika slag. Din stuga i Olofström kan du boka direkt här hos oss på NOVASOL – Sveriges största organiserade förmedlare av privatägda stugor. Välkommen!

Fina fiskemöjligheter med stuga i Olofström

Populära semesterhus i Olofström

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Olofström

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Olofström

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Olofström

Loading...

Flera hundra sjöar

Olofströms kommun är den enda inlandskommunen i Blekinge men är ändå omgiven av vatten med flera hundra sjöar. Bland de större räknas Halen, Orlunden och Raslången. Sjön Halen är den största sjön i Blekinge och erbjuder såväl bad som kanotpaddling och fiske.

I Olofström är fisket populärt. Här finns mycket fina fiskemöjligheter i de olika sjöarna, bland annat efter öring, gädda och regnbåge. Olika fiskevatten har olika regler så kom ihåg att kontrollera vad som gäller, för till exempel fiskekort, i just det vatten du önskar fiska i.

Många gäster som väljer att hyra stuga i Blekinge passar på att just fiska under semestern – oavsett om det är en familjesemester med barn eller en grupp vänner som reser tillsammans. Därför har också flera stugor i Olofström med omnejd en båt att tillgå eller hyra, alternativt finns det båtuthyrning i närheten av flera sjöar.

Olofström i Olofström

I Olofströms kommun - beläget i de västra delarna av Blekinge – ligger även tätorten med samma namn som är centralort i kommunen. Här bor ungefär hälften av kommunens invånare.

Väljer du att hyra stuga i denna kommun i Blekinge är ett besök till centralorten ett tips. Här finner du bland annat Holjebadet som är ett äventyrsbad. Ett perfekt utflyktsmål om det skulle vara lite mulet någon dag under er semester. Just namnet ”Holje” återkommer flera gånger i staden vilket är på grund av att Olofström tidigare hette Holje By.Utöver tätorten Olofström finns det även flera småorter i kommunen. Flera runt vilka du kan hyra stuga för semestern. Exempel på orter är Jämshög, Kyrkhult och Vilshult.

Blekingesemester med stuga som bas

Vill du uppleva sjöarna och naturen under din nästa semester i Blekinge är du välkommen att hyra stuga i Olofström hos oss på NOVASOL. Du kan finna det boende som passar just dig genom att söka här på vår hemsida där du också kan välja kriterier baserat på just dina önskemål. Välj datum så ser du vilka lediga stugor i Olofström som kan bokas och samtidigt matchar dina kriterier.

Vår egen personal besöker alla stugor i Blekinge innan de öppnas upp för uthyrning hos oss. Detta ger en kvalitetssäkrad stuguthyrning då du tryggt och lugnt kan boka i vetskap om att det du ser, det stämmer. Skulle du ha några frågor kring stugförmedling i allmänhet eller våra stugor i Olofström i synnerhet - eller om du vill ha hjälp med att boka - är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig gärna för att du ska få en så bra semester som möjligt i våra stugor i Olofström.