Hyra stuga på Karön

Hyr stuga på Karön vid havet

Hyra stuga på Karön

Njut av en semester på ”Blekinges pärla” i Ronneby skärgård. Välkommen att hyra stuga på Karön som är en av de största öarna i Ronneby skärgård. Ön har använts som betesmark under lång tid men har sedan 1800-talets slut också haft sommarstugor och besökts av gäster för att få en avkopplande upplevelse i skärgården.

Idag går båtar regelbundet från Ekenäs på fastlandet under sommaren vilket gör att du enkelt tar dig hit tur/retur. Resan tar cirka 5 minuter.

Ditt boende bokar du enkelt direkt här på vår hemsida men självklart är du även välkommen att ringa till vår gästservice. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller vill ha hjälp med att hyra en stuga på Karön.

Om våra stugor på Karön

På Karön kan NOVASOL idag erbjuda ett flertal mysiga stugor belägna i stugby på den nordvästra udden. Stugorna är omringade av vacker miljö och du kan njuta av flera fördelar av området:

  • Alla stugor har havsutsikt

  • Upp till 4 personer per stuga med eget pentry och grill/grillplats

  • Servicehus på området med toalett, tvätt, dusch samt kök

  • Cirka 300 meter till badplats

  • Boka från 3 nätter och uppåt

  • Husdjur är välkomna

Klicka in på respektive stuga för att se exakt vad som gäller för just den. Med hjälp av kartan, kan du som vill hyra fler stugor på Karön, se vart varje boende ligger.

Upptäck Karön i Blekinges gröna skärgård

Denna vackra ö i Ronneby skärgård har givetvis mer att erbjuda än en stugby. Här kan du njuta av vacker natur nära havet som med fördel utforskas genom de promenadstigar som går runt hela ön.

Under en semester på Karön kan du också njuta av smakfulla upplevelser då det finns två restauranger på ön. Dels "Villa Vassen" som har öppet året om, men också "Schweizeriet" som faktiskt är Blekinges äldsta restaurang. Den sistnämnda invigdes redan 1877.

Självklart står också bad högst upp på mångas önskelista när ni väljer att hyra stuga på Karön. På Karön finns badplats med sandstrand att njuta av. Perfekt för lata dagar vid havet under semestern.

Den frekvent gående pendelbåten gör det också enkelt att snabbt ta sig till Ronneby på fastlandet. Väl på plats finns här massor att uppleva.

Varmt välkomna till Karön i Blekinge

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Blekinge, du hittar dem här! På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga på Karön hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor på Karön kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!