Stugor i Norje

I lilla Norje med omnejd har du en härlig utgångspunkt för en skön semester i Blekinge med havet som granne. Boka någon av våra stugor i Norje och ta del av allt från salta havsbad till naturupplevelser – eller bara lata dagar i din semesterbostad. Hos NOVASOL, kan du hyra kvalitetssäkrade stugor i Norje med omnejd direkt online – först till kvarn gäller!

Stuga för uthyrning i Norje, Blekinge

Populära semesterhus i Norje

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Norje

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Norje

Loading...

Vid havet i Blekinge

Orten Norje ligger i Sölvesborgs kommun i Blekinge län och landskap. Mest känt är kanske orten för den årliga rockfestivalen Sweden Rock som anordnas här men Norje har mycket att erbjuda året om.

Väljer du att hyra stuga i Norje så har du inte långt till havet då orten ligger i Pukaviksbukten vid Östersjön. Detta ger dig närhet till salta havsbad under somrarna, och mysiga promenaden vid havet under de lite kallare månaderna.

Närheten till väg E22 gör också att det är lätt att ta sig till orten och därmed också till din stuga. På samma sätt är det enkelt för dig att ta dagsutflykter från semesterbostaden till olika besöksmål i närområdet.

Vad kan man göra i Norje?

Din semester i en stuga i Norje blir precis det du gör den till och så som du vill att den ska vara. Kanske vill du bara koppla av ”hemma” och njuta av ledigheten i lugn och ro. Eller så vill du aktivera dig och då har du en bra bas om väljer att hyra stuga i just Norje. Havet är redan nämnt men på bekvämt avstånd ligger även naturupplevelser och de större städerna Sölvesborg (8 km) och Karlshamn (20 km).

Även om Norje till stora delar upplevs som en sommarort för semesterfirare, kan du även ta del av historia. I Lörby Skog ligger ett gravfält från den äldre järnåldern (cirka 500 f.Kr. - 500 e.Kr.) och inne Norje kan du även se Listers härads gamla tingshus. Strax utanför orten ligger Gammaltorps Kyrka belägen på en ö i den före detta sjön Vesan. 1700-talskyrkan har anor som sträcker sig så långt tillbaka som 1100-talet.

Stuguthyrning i Norje och Blekinge

Som stugförmedling är vi glada över att kunna erbjuda flera, fina stugor i Norje med omnejd. På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning i Blekinge under många år och har egen lokal personal som året om besöker nuvarande och potentiellt nya husägare som vill hyra ut sin stuga i Blekinge. Detta gör att du hela tiden kan finna nya stugor att hyra i vårt utbud.

Alla stugor i Blekinge och övriga Sverige besöks av våra egna medarbetare. Till din bokning ingår dessutom alltid vårt Trygghetspaket – helt utan extra kostnad. Detta gör att du lugnt och säkert kan boka din stuga i Norje hos oss på NOVASOL. Antingen här på vår hemsida, eller genom att ringa till vår kundservice. Gör en sökning för att hitta just ditt nästa boende bland våra stugor i Norje!