search

Hyra stuga i Haninge med omnejd

Är du nyfiken på att hyra en stuga eller en semesterbostad tätt på den svenska huvudstaden?

I så fall är Haninge med omnejd ett perfekt ställe att bo på.

Haninge är en kommun som gränsar mot Stockholm och har skärgården på sin östra sida. Detta ger även tillfälle att kunna bo tätt på vatten och vid vacker skärgårdsmiljö.

Det finns tusentals öar i skärgården på östkusten och många av dessa öar tillhör Haninge kommun. Härifrån kan ni utgå för att ta del av olika intressanta utflykter och äventyr. Ni finner dessutom flera barnvänliga stränder i området.

För att enkelt ta sig in till Stockholm kan ni använda lokaltrafiken.
Ni kan på så vis dra fördelen av staden om dagen och vila ut i lugnet hemma i er stuga om kvällarna och på morgonen.

Blir ni nyfikna på att se mer av området runt Stockholm så kan ni se alla våra stugor och semesterbostäder i regionen här!

 

Hyra stuga Haninge med omnejd

 

Hyr semesterboende i Haninge

Det finns tillräckligt med aktiviteter att ta del av så ni behöver inte oroa er för att ni ska ha tråkigt under er vistelse i regionen.

Bada, fiska i Östersjön och njut av naturen som finns i området. Vandra på klippor och njut av den friska luften. Besök olika gårdsbutiker och annat som finns utanför staden.

Är ni intresserade av grill och barbecue så får ni inte missa ”Det Arroganta Svinet” som är en av de mer omtalade ställena i sin genre i Sverige. Men kom i tid och se till att ha kartan redo.

Besök även Stockholm under er tid i området. Det är en mycket vacker huvudstad med flera olika stadsdelar som alla är värda ett besök. Staden ligger omgiven av vatten och består av olika öar. Ni kommer inte bli besvikna på utbudet av varken kultur och museum eller restauranger och caféer. Är det någon i sällskapet som gillar att shoppa så är Stockholm perfekt.

 

Hyra stuga Haninge

 

Varför hyra en stuga i Haninge med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Haninge och över nästan hela Sverige. Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i sortimentet, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Haninge med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra boende i Haninge med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Haninge!