search

Stugor i Holmsjö

Boka din stuga i Holmsjö, Blekinge, hos NOVASOL

I blekingska Holmsjö har vi flera fina stugor och semesterhus som du kan boka direkt online här hos oss på NOVASOL. Här bor du allt som oftast med närhet till sjö och natur samtidigt som du har aktiviteter inom nära räckhåll.

Vill du uppleva en härlig semester i Blekinge är du välkommen att se vårt utbud av stugor i Holmsjö.

 

Sjö i Holmsjö, Blekinge

 

Bo natur- och sjönära i Holmsjö

Genom att hyra stuga i Holmsjö får man fantastisk natur alldeles runt knuten och samtidigt det egna hemmets lugn och värme. Våra stugor i Holmsjö ligger ofta alldeles vid vatten och de många sjöarna bjuder in till sol och bad, vandring, cykling och även paddling.

Kanot- och båtuthyrning erbjuds på flera ställen i närheten och det finns också goda möjligheter till sportigare aktiviteter som till exempel golf och ridning.

Att fiska är en populär aktivitet bland många gäster till våra stugor i Blekinge. Sillhövden och de andra sjöarna är rika på flera olika fiskarter för den som är fiskeintresserad. Ofta ingår en egen båt när du hyr en av våra stugor i området.

På så sätt får du bästa möjligheter att förgylla semestern med härliga fiskestunder. Oavsett om du vill meta efter abborrar under vackra solnedgångar eller om du vill försöka att fånga storgäddan på ruskiga regndagar.

Aktiviteter i Holmsjö med omnejd

Från Holmsjö når du även enkelt den vackra Blomstergården med sina brusande bäckar, forsar och makalöst vackra mångfald. I Blekinge ligger även många fler härliga utflyktsmål såsom Laxens hus och Barnens Gård.

Den sistnämnda är ett omtyckt besöksmål bland familjens mindre under sommarmånaderna. Passa på att hyra stuga i området och upptäck den vackra omgivningen och sevärdheterna på egen hand, utan stress eller jäkt.

För den som är intresserad av att hyra stuga i Holmsjö finns också möjlighet att aktivera sig i den direkta närheten då det årligen ordnas danskvällar, marknader och midsommarfirande dit alla är välkomna.

Det finns flertalet härliga dagsutflykter när ni hyr stuga i Holmsjö. Städer som Kalmar (67 km), Karlskrona (30 km), Ronneby (40 km) och Karlshamn (68 km) ligger på nåbart avstånd för en dagsutflykt. Vill du se mer hav än vid Blekinge Skärgård, ligger Kalmarsund cirka 40 km österut.

Då Holmsjö ligger i norra delarna av Blekinge, når du också enkelt Småland och Glasriket genom en tur norrut.

Lätt att nå

Holmsjö är beläget cirka 30 km norr om Karlskrona vid sjön Sillhövden i Blekinge.

Ska du hyra stuga i området men inte nödvändigtvis vill ta bilen, kan du ta tåget – ofta med något byte – från bland annat Göteborg, Växjö, Emmaboda och Karlskrona. Sista biten kan ni ta taxi, buss eller hyrbil, beroende på var just er stuga ligger.

Stuguthyrning i Holmsjö och Blekinge

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Blekinge och resten av Sverige. Vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och vet idag vad som efterfrågas av våra gäster.

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.
Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Om du vill hyra stuga i Holmsjö, kan du enkelt göra det här på vår hemsida!

Om ni har problem kan ni självklart ringa till oss. Vår gästservice står redo att svara på dina frågor, eller hjälpa dig med att genomföra din bokning.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.
Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Holmsjö med omnejd hos NOVASOL.

Är det en fråga om våra stugor som vi inte kan svara på direkt, tar vi kontakt med husägaren i fråga.

Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Holmsjö, Blekinge.