search

Stugor i Blekinge

Välkommena att hyra stuga i Blekinge för semestern

Söker du en Sverigesemester i naturnära miljö är du välkommen att se våra stugor i Blekinge för uthyrning. Blekinge är ett vackert landskap och ett bra val för den som önskar hyra stuga i Sverige. Landskapet brukar också kallas för 'Sveriges Trädgård'. Namnet har Blekinge fått genom sin betagande och skiftande blomsterprakt. Här kan man uppleva en omväxlande natur med både vildmark, trädgård, skärgård och ett variationsrikt kustlandskap med härliga klippor. Hyr ett semesterhus eller en stuga i Blekinge och upplev härlig natur! Gör gärna en sökning för att hitta den stuga som passar dig bäst.

Hyr stuga vid sjö eller havet i Blekinge

Nära till sjö och hav

Blekinges skärgård består av nästan tusen öar och otaliga charmiga havsvikar. Som gjort för en härlig semesterdag. Ta med picknickkorgen och åk på en båttur ut till någon av öarna och njut av vyerna över glittrande vatten.

Man kan nästan säga att här finns ett av sportfiskarens eldorado. I landskapet finns såväl kust- och havsfiske, som fiske i bäckar, åar och insjöar. Fisket i Mörrumsån är välkänt långt utanför Sveriges gränser. I Mörrum finns även Laxens Hus med spännande information. För den friluftsintresserade är kanotparadiset Halen i Olofström ett bra semestermål.

Aktiviteter och utflyktsmål

Planerar du att hyra stuga i Blekinge finns flertalet aktivitetsmål att uppleva. I Eringsboda ligger den populära Blomstergården med sina vackra blommor och statyer. Här finns även ett minizoo för de minsta barnen samt för de större Törnrosas Äventyrspark. Eriksberg, en av Blekinges pärlor, är en av norra Europas största hägnade naturreservat med bland annat kronhjort, dovhjort och älg.

Världsarvstaden Karlskrona, som har fått utmärkelse av FN på grund av sin 300 år gamla och välbevarade örlogsbas, bör helt klart besökas av dig som ska hyra stuga i Blekinge. I Karlshamn får man inte missa det spännande Kreativum upptäckarcenter, där alla åldrar kan roa sig. I Ronneby, Blekinges äldsta stad, utnämndes Brunnsparken till den vackraste parken i Sverige.

Stugförmedling i Blekinge

Är du på jakt efter stugor i Sverige och framför allt dess södra delar är någon av våra stugor och semesterhus i Blekinge en bra utgångspunkt för en lyckad semester! Vi har arbetat med stugförmedling i regionen under många år och vet idag vad våra gäster efterfrågar. Här på vår hemsida kan du söka efter lediga stugor i Blekinge direkt online. Du kan även boka här vilket du gör tryggt i vetskapen om att alla stugor har inspekterats innan de tagits in i sortimentet. Vi finns med dig under din vistelse så har du några frågor när det kommer till att hyra stuga i Blekinge är du varmt välkommen att kontakta oss!