search

Stugor i Sverige

Hyr en stuga för din nästa semester i Sverige

Sverige är ett omväxlande land med en sommar som är oslagbar när den är som bäst. I det stora utbudet av stugor i Sverige hos NOVASOL kan du välja mellan över 2 500 stugor över hela landet - det gör oss till Sveriges största organiserade förmedlare av privatägda semesterhus.

Vi har till exempel ett stort utbud av stugor på Öland som blivit lite av svenskarnas egen paradisö. För dig som vill lite längre österut finns våra stugor på Gotland där fina stränder, raukar och historiska platser gjort ön mycket populär.

Om du så önskar, erbjuder givetvis även fastlandet härliga platser att semestra på. Varför inte hyra hus i Bohuslän utmed den fantastiska västkusten eller lite längre söderut med någon av våra fina stugor i Skåne med till exempel Österlen?

 

Semester i Sverige med familjen

 

Sveriges största stugförmedling

Idag kan du välja mellan fler än 2 500 kontrakterade stugor i Sverige hos NOVASOL. För att kvalitetssäkra att presentationen av våra semesterhus och stugor mot dig som gäst är riktig, har vi husrådgivare över hela landet som åker ut och inspekterar och bedömmer varje stuga innan vi tar in dem för uthyrning.

För att komma närmare våra gäster och husägare i Sverige, öppnade vi upp vårt kontor här redan 1990 och har även servicekontor i utvalda delar av landet. Om du vill hyra stuga i Sverige är du alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Hela vårt tillgängliga utbud går att boka direkt här på vår hemsida eller via telefon. Genom att göra en sökning på din önskade reseperiod, visas ett resultat med alla lediga semesterbostäder. Så oavsett var i Sverige du vill spendera din semester finns en stuga för just dig. Från norr till söder har vi gott om stugor i Sverige.

 

En av alla stugor i Sverige

 

Hyra stuga i Sverige - ett härligt sätt att spendera semestern på!

Att hyra stuga eller semesterhus i Sverige är ett härligt sätt att tillbringa semestern. Hyr till exempel ett stort semesterhus och ta med både familj och vänner eller hyr en lite mindre stuga och res med din käresta. Vi har stugor i olika storlekar och prisklasser överallt i Sverige.

I Sverige kan du uppleva en mängd olika aktiviteter och ett fantastiskt naturlandskap. Vart ni än befinner er i Sverige finns det något kul att göra och något fantastiskt att uppleva, både för stora och små. Att hyra stuga i Sverige är en utmärkt utgångspunkt för en oförglömlig semester.

De fyra årstiderna

Det är något speciellt med att kunna njuta av fyra stycken årstider under året – alla med sin speciella charm. Många kanske bara tror att man kan hyra stuga i Sverige under sommaren men faktum är att vi har stugor för uthyrning året om och även gäster som då också väljer att hyra. Vem säger att en stuga måste vara en ”sommarstuga”?

Under hösten är det populärt med fiskesemestrar men även de som vill komma bort en stund från vardagen. En paus med familjen under höstlovet till exempel. Eller varför inte uppleva något av de många evenemang som sker under hösten här i Sverige? Upplev till exempel den populära skördefesten genom att hyra någon av våra stugor på Öland.

Vintern med sin vita snö lockar såväl skidentusiasten som den som bara vill ha en vintersemester i lugn miljö. Om målet är skidåkningen så har vi flera stugor med närhet till såväl längd- som utförsåkning. Hos oss på NOVASOL kan du hyra skidstuga inför din vintersemester i exempelvis Isaberg, Branäs och Vallåsen.

Under våren så kommer också vårkänslorna. Många platser i Sverige lyser då upp och färgen tittar fram i naturen. Precis som för höstsemestern så finns det även här gott om aktiviteter och naturupplevelser. Hyr till exempel en stuga som har båt och åk ut på härliga turer i de svenska sjöarna.

Under våren och hösten räknas det ju som lågsäsong vilket gör att du kan få fantastiska semesterhus till riktigt bra priser. Unna dig en stuga precis vid sjön som har det där lilla extra såsom en bastu och/eller bubbelpool. Du kommer märka att det finns en fantastisk variation av stugor i vårt avlånga land.

Vad söker just du för boende?

Som vi nämnde har vi härliga stugor som till exempel ligger sjönära och har bubbelpool och bastu. Visste du däremot att du även kan hyra stuga i Sverige med utom- och inomhuspool? En pool gör hela semestervistelsen till en lite lyxigare upplevelse. Vi har även semesterlägenheter som går att hyra på flera platser, till exempel i Visby och kusten i Bohuslän.

Har du några speciella önskemål? Önskar du till exempel att hyra stuga i Sverige med hund? Inga problem. Många av våra stugor tillåter att husdjur får följa med och givetvis utan extra kostnad. Många stugor har båt som antingen ingår eller kan hyras.

Storlekarna på våra stugor skiljer vilket gör att du hittar allt från små mysiga stugor för till exempel en parsemester, till stora herrgårdar där flera familjer kan semestra tillsammans.

Som du hör så finns det mesta du kan önska dig från en stugsemester. Gör en sökning redan nu för att hitta din favorit, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Stugsemester med NOVASOL

Väljer du att hyra stuga i Sverige hos NOVASOL så gör du det tryggt i vetskap om att vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1968. Det gör att vi har lärt oss vad gästerna efterfrågar och hur man gör för att uppnå en stugförmedling där både gäst och husägare är nöjda.

När du bokar hos NOVASOL så bokar du ett privatägt semesterboende dvs. vi äger inga av våra stugor. Boendet är med andra ord unikt och du får den där personliga semestern som många önskar när de hyr semesterhus.

Däremot så sker bokning, betalning m.m. genom NOVASOL vilket är en trygghet för dig. Precis som i våra övriga resmål i Europa (19 länder) så besöker vi varje semesterbostad innan vi tar in den i vårt sortiment.

Vår kundservice finns tillgänglig över mail och telefon om du har frågor. Det finns även en hotline att ringa till om du skulle ha frågor när du är i stugan som du har hyrt. 

På NOVASOL hälsar vi dig hjärtligt välkommen till oss och våra stugor i Sverige