Semester i stugby i Sverige

Också i Sverige har vi härliga stugbyar att spendera semestern i. Vad sägs om en semester på Öland? Välkommen att se vårt utbud av stugbyar i omtyckta semesterområden i Sverige.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Vilka stugbyar har NOVASOL idag?

Självklart har vi gott om stugor i Sverige som ligger i omtyckta och populära semesterområden. På denna sida, har vi dock valt ut några semesterbyar där flera av våra stugor ligger samlade. Perfekt om ni är flera familjer som semestrar tillsammans eller om ni bara vill bo tätt inpå liv och aktiviteter. Ett exempel: 

  • Löttorp – På vackra Öland kan du hyra stuga i stugbyn på Löttorps Camping. Här kan du koppla av i fina stugor samtidigt som du har närhet till bad och aktiviteter. I området finner du bland annat restauranger, äventyrsgolf och den omtyckta sandstranden. Löttorp är beläget i Borgholms kommun på norra Öland och här ett trevligt alternativ för dig som söker en semester på ön. Skulle alla boenden vara upptagna, har vi ett rikt utbud av andra stugor på Öland

Självklart kan du finna stugor i vårt utbud som ligger i stugbyar och semesterområden på andra platser i Sverige. Ovan nämnda är exempel på semesterområden du kan läsa mer om här på vår hemsida, samt boka enkelt och smidigt direkt online.

Semester i Sverige

Sverige är ett fantastiskt resmål vilket gör att du inte behöver resa långt för att få härliga semesterminnen. I Sverige har vi på NOVASOL arbetat med stugförmedling under många år och är idag den största organiserade förmedlaren av privatägda stugor. 

Över hela landet kan du spendera en semester med NOVASOL – oavsett om det är längs med kusterna, eller inåt landet. Naturen och de många vatten gör att vi närmast har oändliga destinationer att välja mellan för att få avkoppling under semestern. Det faktum att det är en semester på ”hemmaplan”, gör också att du inte behöver planera i lika hög grad. Tätt inpå ankomst kan du boka ditt boende eftersom du till exempel inte behöver boka någon flygresa. Men kom ihåg: först till kvarn gäller så vänta inte för länge med att boka ditt boende om du hittat något du önskar. 

Våra boenden i stugbyar i Sverige kan bokas här direkt online men du är självklart även välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig gärna.

Några eller många?

Vilken typ av semester i Sverige söker just du? Kanske är ni den lilla familjen som vill bo nära ”där det händer”. Eller så är ni flera familjer som semestrar tillsammans men ändå vill ha möjligheten att vara privat med en egen stuga för varje familj. Vi har även boenden som passar större grupper för till exempel en konferens eller event. Kontakta oss då så hjälper vi er. 

Söker ni en semester i Sverige med hund? Inga problem! Många av våra stugor i semesterbyar i Sverige välkomnar hund utan extra kostnad. Gör bara en sökning här på vår hemsida där du valt att hund ska vara tillåtet så visas alla boenden till vilken du kan ta med bästa vännen.

Boka ditt boende hos NOVASOL

Väljer du att boka boende i en stugby i Sverige hos NOVASOL, gör du det i vetskap om att: 

  • Vårt Trygghetspaket alltid ingår i din bokning (om du bokar direkt hos oss). Trygghetspaketet inkluderar bland annat avbeställningsskydd vid plötslig arbetslöshet eller sjukdom. 

  • NOVASOL är Sveriges största organiserade förmedlare av privatägda semesterhus och stugor. 

  • Din bokning och betalning hanteras mot NOVASOL – tryggt och säkert. 

  • Du alltid kan ringa till oss om du har frågor. Innan, under och efter din bokning. 

  • Vi är lokala med egen personal som besöker samtliga stugor innan de tas in i sortimentet för uthyrning. 

  • Vår Best Price-garanti gör att du alltid bokar till lägsta priset. Läs mer i våra hyresvillkor. 

Klicka dig vidare för att läsa mer om våra olika semesterbyar och stugbyar i Sverige eller gör en sökning för att se samtliga stugor i Sverige. Vill du ta dig utanför landets gränser, är du välkommen att se vårt övriga utbud av boende i stugbyar i Europa där du bland annat finner ett brett utbud i Tyskland. 

Är det ändå hemmaplan som lockar mest? Välkommen till NOVASOL för en skön semester i Sverige!