Vintersemester i Sverige

Under en vintersemester i Sverige kan du njuta av skidåkning på riktigt hög nivå! Med starka traditioner inom både utförsåkning och längdåkning så är Sverige ett perfekt land att spendera sportlovet i. Det är ju också extra mysigt att resa under denna tid på året. Med minusgrader som gör att det sticker i kinderna och det när du går i snön så knarrar det under fötterna.

Winterurlaub Schweden

Skidsemester i Sverige

I Sverige finns det backar som passar både nybörjare och de lite mer erfarna. Vill ni specifikt till fjäll och längre backar så ska ni kika lite längre norrut - Dalarna, Värmland och Jämtland. Men är ni bara ute efter lite mindre backar och lägger mer fokus på mys och annat i stugan så finns det många fler alternativ.

I de småländska skogarna kan besöka de preparerade backarna i Isaberg och Hestra.

Vill du hellre semestra högre upp i landet kan du testa snön i Branäs.

Efter en lång dag i backen är after skin något av det absolut bästa. Men det är också ett varmt bastubad och god mat i stugan.

Boka skidstuga hos NOVASOL

Är du intresserad av en vintersemester i Sverige kan du hyra en skidstuga hos oss – du kommer inte att ångra dig! 

Vi rekommenderar dig också att kika på alla våra stugor med närhet till skidåkning i Europa, ni finner dem här!

NOVASOL är Sveriges största stugförmedling och vi har ett brett utbud av stugor i Sverige. Du kan se hela vårt utbud och boka direkt här på vår hemsida. Vi hoppas att du kommer hitta en stuga som passa just dig och dina behov!