search

Semesterhus i Alezio

Upptäck Alezio i Apulien med sin rika historia

Drömmer du om att resa till Italien? Med ett semesterhus i Alezio får du uppleva kultur, god mat och vackra omgivningar. Läs mer om att hyra hus i Alezio här.

Italien brukar liknas vid en stövel och med ett semesterhus i Alezio bor du på den italienska klacken. Staden är belägen i regionen Apulien några kilometer från havet och den populära staden Gallipoli. Regionen är mycket känd för sin historia, sin vackra natur och välsmakande produkter.

Upplev det goda livet i Alezio

Genom att hyra hus kan du själv styra över din vistelse. Stanna i ditt semesterhus i Alezio för att njuta av stillheten i din trädgård, ta ett dopp i poolen och umgås med familjen eller ge dig ut på äventyr i trakten. Från ett semesterhus i Apulien kan du besöka slottet i Gallipoli, Sant Agatas katedral och koppla av på den fina sandstranden Lido San Giovanni.

Ska du hyra hus i Alezio får du möjlighet till en aktiv semester. Vid Gallipolis strand Le Conchiglie kan du till exempel åka vattenskidor eller segla. Andra tips på aktiviteter är att vandra eller cykla i nationalparken Gargano där du får uppleva hänförande landskap med djupa skogar, branta klippor, paradisstränder och ett rikt djurliv.

Genom att hyra hus i Apulien får du en fantastisk möjlighet att smaka på Italien. Njut av lokalproducerad olivolja, smakrik Caciocavallo silano-ost och det traditionella Altamura-brödet. Är du vinintresserad bör du ta ett glas av det söta dessertvinet Aleatico di Puglia eller rödvinet Alezio med den något bittra eftersmaken.

Många fördelar med att hyra hus

NOVASOL har funnits i Italien i många år och kan erbjuda unika semesterbostäder i Alezio. Alla våra semesterhus i Apulien ägs av privatpersoner vilket gör att du får en fantastisk chans att leva som en italienare under semestern och får lära känna kulturen på nära håll. Vill du uppleva det sanna ”dolce vita” erbjuder vi även hus med en privat kock. Vill du boka semesterbostad i Alezio, gör du det enklast här på hemsidan eller ringer vår kundtjänst.