search

Semesterhus i Côtes-d'Armor

Upptäck kusten vid det nordvästra Frankrike genom att hyra hus i Côtes-d'Armor

Vacker kustremsa, goda crêpes och spännande utflykter. I Bretagne finns allt du och din familj kan önska dig. Att hyra hus i Côtes-d’Armor är en fantastisk möjlighet att uppleva trakten i sin egen takt.

Departementet Côtes-d’Armor ligger vid Engelska kanalen i regionen Bretagne i västra Frankrike. Departementets mest kända städer är Saint Brieuc, Lamballe och Dinan. Om du ska hyra semesterhus i Côtes d’Armor får du många chanser att uppleva häpnadsväckande natur. Vandra längs den vilda kusten vid Cap Fréhel och Cap d’Erquy, titta på sjöfåglarna eller besök de mysiga hamnarna.

Upplev Bretagne och Côtes-d'Armor

Upplev Bretagne från Côtes-d’Armor

Blir du själv sugen på ett dopp kan du ta dig till Plage de Saint-Sieu vid Lancieux som är en kilometerlång sandstrand. Stranden övervakas av en badvakt under sommaren och här hålls även beach-volleyturneringar och sandslottstävlingar. Stranden är perfekt för barnfamiljer och de som reser i ett sällskap med funktionsförhindrade.

Det finns många skäl att tillbringa semestern i en egen semesterbostad. Ett semesterhus i Côtes-d’Armor är en perfekt utgångspunkt för utflykter till pittoreska byar som till exempel Pontrieux. Med en egen bostad är familjen mer flexibel. Ni kan själva bestämma om ni vill laga en enkel familjemiddag i köket eller slå på stort och besöka någon av traktens alla restauranger för att smaka havets läckerheter.

Tänker du hyra hus i Côtes-d’Armor är ett besök på det lokala crêperiet att rekommendera. Bretagne är berömt för sina pannkakslikande crêpes och den söta Crêpe Suzette är en specialitet. Crêpes serveras både med söt och salt fyllning, men önskar ni något mer mättande, kan ni sätta tänderna i bovetepannkakan Gallette.

Uthyrning av semesterbostäder

Blev du också intresserad av att se de vilda stränderna och uppleva gastronomin i västra Frankrike? Då kan du enkelt hyra hus i Bretagne på Novasols hemsida eller genom att ringa vår kundservice. Vi har funnits på marknaden sedan 1968 och vi är glada över att kunna erbjuda dig ett brett utbud kvalitetssäkrade semesterbostäder.

Alla våra semesterhus har besiktats regelbundet av kunnig personal och en trygghetsförsäkring med avbeställningsskydd ingår i hyresbeloppet. Har du frågor eller vill ha hjälp med att hyra hus eller hyra lägenhet i Bretagne är du varmt välkommen att ringa oss. Bonne vacances!