Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Frankrike

För att se hela vårt utbud av semesterhus och lägenheter i Frankrike samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Kvalitetssäkrad stugförmedling
✓ Best-Price Garanti
✓ Trygghetspaket ingår
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Hyra hus Frankrike

Välkommen att hyra hus i Frankrike - ett fantastiskt semesterland med något för alla

Frankrike som turistland har mycket att bjuda på. Genom att hyra hus i Frankrike, kommer du nära kulturen och får möjlighet attt bo som fransmannen själv under semestern. Ett härligt sätt att få genuina semesterminnen med sig hem. Hos oss på NOVASOL, kan du välja mellan över 3 000 semesterbostäder i form av såväl hus som lägenheter. Alla våra hus besöks innan vi tar in dem i sortimentet för att säkerställa att du får precis den semesterbostad du önskar. Välkommen att se hela utbudet här: hyra hus Frankrike

SÖK: hyra hus Frankrike
Hus i Frankrike med pool

Romantiska Rivieran

Hos NOVASOL kan ni bland annat hyra hus på och omkring den franska Rivieran - ett av världens allra hetaste turistmål. Frankrikes romantiska kuststräcka har så mycket att erbjuda, att det nästan omöjligt kan hinnas med allt på bara en enda semester. Côte d'Azur har såväl vacker natur som härliga stränder och salta bad. På sina håll kan man även ta in den berömda glamouren som området är kännt för.

Just den vackra naturen i Frankrike är något alldeles extra. För den som letar sig ut på landet, har Frankrike ett otroligt varierat landskap. I norr finns klippkuster, vackra byar, frisk havsluft och stora vikar. I söder fantastiska stränder mot såväl Medelhavet som Atlanten.

Bergskedjor och vinodlingar. Fiskelägen och byar där tiden verkar ha stått still de senaste 300 åren. Frankrike är ett land man besöker om och om igen. Här finns alltid något nytt att upptäcka!

Utforska spännande städer genom att hyra hus i Frankrike

Spännande städer

Varför inte hyra hus i Frankrike i närheten (eller i) en stad som till exempel Cannes eller Nice? Eller kanske nära huvudstaden Paris?

Ta er uppför trapporna till Eiffeltornet och betrakta "leksaksstaden" under er. Se fantastiska katedralen Notre Dame, historiska Louvren och triumfbågen. Besök betagande Montmartre, odödliggjort av alla de konstnärer som vallfärdade hit under 1800-talets andra hälft.

Eller bara promenera fritt längs de myllrande gatorna, förälska er i alla små butiker och bagerier, där ni alltid kan finna en färsk baguette att sticka under armen på hederligt franskt manér - och njut ett glas rödvin i parken tillsammans med de nära och kära.

Hos NOVASOL kan du hyra stort hus i Frankrike

Hyra stort hus i Frankrike

Semestern i Frankrike får den bästa tänkbara utgångspunkten, när ni väljer att hyra hus. För den som vill resan med stora släkten eller kanske flera familjer tillsammans, finns dessutom möjligheten att hyra stort hus i Frankrike hos NOVASOL. En av fördelarna med det stora utbudet är att du finner såväl mindre semesterlägenheter i städer som stora hus med pool i Frankrike.

Om NOVASOL

Sedan starten 1968 har vi på NOVASOL hyrt ut privatägda semesterhus till resesugna. Att alla hus är privatägda gör att det stora utbudet också blir unikt - varje hus har sin charm och historia! om du väljer att hyra hus i Frankrike hos NOVASOL så ingår dessutom alltid vårt Trygghetspaket i hyran - helt utan extra kostnad. Detta som en extra trygghet för dig om något skulle hända innan resan.

Våra duktiga medarbetare i Frankrike åker året om runt och besöker nya hus att ta in i sortimentet. Detta gör att du varje vecka kan hitta nya hus att hyra i Frankrike här på vår hemsida.

Välkommen till NOVASOL för att hyra hus i Frankrike!

 

Se alla hus att hyra i Frankrike här!